Paikalliset

Lopella tarjolla "jäätävän kovaa settiä", lupaavat neljännen Pakasteperunarockin järjestäjät

Viime kesänä varsinainen Perunarock-tapahtuma sai huiman suosion. Sitä juhlistivat vasemmalta Markku Metsänen, Jukka Teinilä, Matti Ketonen ja Junnu Koljonen.

Perunarock ry

Jo neljättä kertaa käydään Lopen Läyliäisten kylällä Pakasteperunarokin viettoon. Lauantaina 15.2. illalla Bar Paronissa pidettävä rock-tapahtuma tarjoaa tälläkin kertaa monipuolisen kattauksen rockin rajatonta riemua.

Esiintymässä on tätä tapahtumaa varten lähiseuduilta Toni Tuomisen aloitteesta koottu yhtye ”Poppia Alwariinsa”, joka keskittyy Alwari Tuohitorvi -yhtyeen tunnetuksi tekemään musiikkiin. Kun yleisö on saatu vakuutettua siitä, että Älä iske Tuijaa, seuraavat muut esiintyjät.

– Toni Tuominen on jälleen koonnut uuden ryhmän meidän tapahtumaamme varten, kertoo Pakasteperunarockin ja Perunarockin voimaryhmä. Hienoa heittäytymistä!

Tervakoskelainen Rocking Wheels plays Hurriganes -kokoonpano on perehtynyt Ganes-tarjonnan parhaisiin helmiin. Ja tamperelainen Vagabond Hearts puolestaan tuo Paronin lavalle 70-lukulaisen rock-musiikin helmiä.

– Nyt tarjolla on kyllä jäätävän kovaa settiä. Ainahan meillä on hyvä taso, mutta nyt sekin ylitetään. Näin toteaa järjestelijöiden ”musiikkivastaava” Matti Ketonen.

Sekä kesän Perunarockia, sen lapsille suunnattua ilmaistapahtumaa Mukularockia ja nyt Pakasteperunarockia järjestää neljän entisen nuoren miehen ryhmä. Mukana on toki myös muita vapaaehtoisia kiitoksen arvoisesti. Ja kiitosta suunnataan myös Bar Paronin Viki Singhille.

– Pakasteperunarock toteutetaan nyt neljättä kertaa. Kun aikanaan saimme erään Perunarockin päätökseen, heitettiin meille idea talvitapahtuman järjestämisestä. Kun Perunarock oli ja onnistui hyvin tässä pihalla, oli talvitapahtumalle hyvä paikka ihan vieressä. Viki uskoi ideaan ja niin tämäkin perinne käynnistyi. Näin kiittelee ”Junnu” Koljonen.

Perunarock ry:n iskuryhmä koostuu nimistä ”Junnu” Koljonen, Matti Ketonen, Markku Metsänen ja Jukka Teinilä.

Koljonen toteaa, että vaikka viime päivien säätila ei pakasteita suosisikaan, on nimi edelleen kalenterin mukainen.

– Sisällä on toki varmaankin lämmin tunnelma, mutta myynnissä on viileitä tai jopa kylmiä juomavariaatioita.

– Tämän toiminnan tarkoituksena ei ole tuottaa isosti voittoa, etelänmatkoja ja villisian metsästysreissuja ei ole tilattu ”firman piikkiin”. Sen sijaan mahdollinen tuotto käytetään kesän ilmaisen lastentapahtuman toteuttamiseen. Perunarockin tuotosta pääsi osalliseksi kylän päiväkoti.

Tulevan kesän Perunarockin päivämäärä on 6.6. Sekä Mukularockiin että varsinaiseen Perunarockiin on tulossa tasokas esiintyjäkaarti.

– Siitä kerrotaan paikan päällä oleville jo Pakasteperunarockin aikana, paljastaa Jukka Teinilä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Loppi täyttyi tapahtumista lauantaina – Kotiteollisuus kajautti Perunarockissa9.6.2019 20.20
Suomi-rockin ikoni täyttää tänään 65 vuotta – "Välil lenkil, välil keikoil..."10.2.2020 15.37
Arilla on reilut 10 000 levyä kokoelmassaan – tämän hän nimeään kaikkien aikojen parhaaksi rock-levyksi8.1.2020 20.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat