Puheenaihe

Poliisi ehti pyytää havaintoja Sammatista kadonneesta 14-vuotiaasta – lauantaina poliisi tiedotti pojan löytyneen

Kuva kadonneen kengistä.

Poliisi

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos pyysi perjantaina yleisöltä havaintoja kadonneen nuoren tavoittamiseksi. Lauantaina poliisi kertoi pojan löytyneen.

Sammatista kadonnut 14-vuotias löytynyt

Poliisin perjantaisen tiedotteen mukaan 14-vuotias Josef katosi perjantaina 17.1. Sammatista Lohjalta. Nuoren tiedetään lähteneen kyseisenä päivänä kello 12 koulustaan Sammatista Helsinkiin linja-autolla.

Poliisin tiedotteen mukaan nuoren epäillään olevan omilla teillään omasta tahdostaan ja hänen epäillään olevan vieläkin Helsingissä.

Lohjan poliisiasema pyytää havaintoja Josefista sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse 0295 413 031.

Kadonneen nuoren tuntomerkit ovat: pituus n. 170 cm, hoikka ruumiinrakenne, viininpunainen, silkkikankainen baseball-takki tai paksu musta farkkukankainen takki, tummansiniset farkut, Niken valkoiset kengät punaisilla nauhoilla ja hopeiset korvakorut, joissa on Suomi-leijona. Poliisin jakamissa kuvissa näkyi kadonneen vaatetusta ja kengät.

Juttua päivitetty 25.1.2020 kello 9.55: Lisätty otsikkoon ja juttuun tieto kadonneen löytymisestä ja poistettu osa poliisin jakamista kuvista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Vanhan kaivoksen syövereihin kadonnut sukeltaja pelastui yli 8 tunnin sukelluksen jälkeen16.1.2020 22.10
Etsintäkuulutus sosiaalisessa mediassa voi olla rikos tai jotain vieläkin pahempaa – "On haettu havaintoja ex-puolisosta tai lapsesta väittämällä heitä kadonneiksi"5.1.2020 09.30
Eeva-Helenan poika katosi 4,5 vuotta sitten, äiti ei ole luopunut toivosta – apuna ja tukena ovat vapaaehtoiset etsijät27.12.2019 07.35

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat