Paikalliset

Niina Lahtinen jatkaa Putouksen puikoissa – uuteen remmiin liittyy mm. Villistä kortista tuttu Mikko Töyssy ja M/S Romanticilla seilannut Antti Tuomas Heikkinen

Putouksen 12. kaudella lavalla temmeltää tämä porukka, yhdistelmä uusia ja tuttuja kasvoja.

MTV3

Riihimäkeläinen Niina Lahtinen jatkaa suosikkishow Putouksen ohjaajana ja pääkäsikirjoittajana.

MTV3 -kanavan viihdeohjelmasta alkaa tammikuussa 12. kausi.

Kausi käynnistyy 18. tammikuuta kello 19.30.

 

Lahtinen saa ohjattavakseen viisi uutta esiintyjää ja joukon tuttuja tyyppejä.

Lavalla ovat Christoffer Strandberg, Pilvi Hämäläinen, Antti Tuomas Heikkinen, Linnea Leino, Malla Malmivaara, Heikki Ranta ja Mikko Töyssy.

Putoukseen tulee mm. uusia ohjelmaosioita, uudet sinipaidat, uusi studio ja uudet lavasteet.

Katsojat pystyvät vaikuttamaan ohjelman kulkuun entistä enemmän.

Juontajana jatkaa Roope Salminen.

Lahtinen aloitti Putouksen puikoissa viime kaudella.

 

Antti Tuomas Heikkinen on nähty tv-sarjoissa kuten Sunnuntailounas, Roba, M/S Romantic, Sipoon herttua ja Konttori ja hän oli miessivuosan Jussi-ehdokkaana Mikko Alatalon roolista Juice-elokuvassa.

Mikko Töyssy on mm. Villi Kortti -paneelishow'n vakiojäsen. Hän oli mukana myös uuden Tuntemattoman sotilaan tv-versiossa.

 

Heikki Ranta on tehnyt uraa Helsingin Kaupunginteatterissa sekä televisiossa mm. Subilla pyörivässä Rantabaarissa sekä sarjoissa Punk’D Suomi ja Sorjonen.

Linnea Leino opiskelee näyttelijäntyötä Tampereen yliopistossa. Hän on ollut mukana mm. nuortensarjoissa Dragonslayer666 ja Aikuiset.

 

Malla Malmivaara on näytellyt sarjoissa kuten Suden hetki, Kimmo ja Mustat lesket ja elokuvissa Olavi Virta ja Kaikki oikein. Hän julkaisee myös musiikkia artistinimellä MALLA.

Putouksen MTV:lle tuottaa Yellow Film & TV.

Facebook: Putous. Instagram: @mtvputous. Twitter: @MTVPutous.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tältä kuulostavat uudet Muumi-näyttelijät! – Putous-suosikit antavat äänen Pikku Myylle, Muumipeikolle ja Niiskuneidille8.1.2019 11.49
Downshiftaajista tulee kolmas kausi – Niina Lahtisenkin tähdittämää draamaa kuvataan parhaillaan Uudellamaalla23.9.2019 14.25
Janne Kataja ja Niina Lahtinen nähdään taas Isonapana ja Hanna Kattilakoskena – "Saan näytellä suosikkihahmoani"28.6.2019 07.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat