Paikalliset

Pyörillä ilman moottoreita -haastekilpailu edennyt tasaisissa merkeissä – vielä muutama päivä aikaa tehdä suorituksia

Pyörillä ilman moottoreita -aloituspäivän pyöräilijät kokoontuivat Golftien levähdyspaikalla. Haastekilpailun tarkoituksena on saada kuntalaiset liikkumaan haastekuntaan pyörillä, rullaluistimilla, rullasuksilla tai esimerkiksi kelaamalla.

Reima Kerman

Hyvinkään ja Riihimäen välinen Pyörillä ilman moottoreita -haastekisa, eli lyhennettynä PIM, on kääntynyt loppusuoralle.

Liikkumiseen kannustava haastekilpailu on edennyt tasaisissa merkeissä.

Riihimäkeläiset ovat käyneet viemässä suorituskorttinsa Hyvinkään Golftien risteyksessä olevaan suorituslaatikkoon 631 kertaa. Hyvinkääläiset ovat puolestaan polkeneet Riihimäen Korttionmäen risteykseen lauantai-iltaan mennessä 569 kertaa.

Tämänhetkisen tilanteen valossa historia näyttäisi jälleen toistavan itseään, sillä haastekisan 17-vuotisen historian aikana Riihimäki on vienyt voiton 16 kertaa.

Hyvinkää on siis päässyt juhlimaan voittoa ainoastaan yhden kerran.

Hyvinkäällä on kuitenkin vielä aikaa loppukirille, sillä tasaisessa haastekisassa kaupungeilla on vielä muutamana päivä aikaa kerätä lisäsuorituksia.

Viimeinen haastepäivä on 19. toukokuuta, eli tämän viikon sunnuntai.

Kampanjan tarkoituksena on saada kuntalaiset liikkumaan haastekuntaan pyörillä, rullaluistimilla, rullasuksilla tai esimerkiksi kelaamalla.

Haastekunnassa täytetään suoritus- ja arvontalipuke, ja palataan takaisin pyörillä ilman moottoreita.

Vain yksi suorituskerta päivässä hyväksytään.

Haastekisan suorituskerrat lasketaan yhteen ja enemmän suoritusmerkintöjä saanut kunta voittaa kilpailun.

Pääpalkintona arvotaan kaikkien osallistujien kesken Hyvinkään Intersportin ja Riihimäen Team Sportian osoittamat 100 euron arvoiset lahjakortit. Lisäksi kisaan osallistuneiden kesken arvotaan pienempiä tuotepalkintoja.

Kilpailun reitti lähtee Riihimäeltä Korttionmäen levähdyspaikalta ja kulkee kevyen liikenteen väylää Arolammintietä kohti Hyvinkäätä.

Riihimäkeläisten kääntöpaikka on Hyvinkäällä Golftien levähdyspaikka, joka toimii niin ikään hyvinkääläisten lähtöpaikkana.

Suoritus- ja arvontalipukkeita saa Riihimäen kaupungintalon asiakaspalvelupiste Tietotuvasta, uimalan kassalta ja internetistä osoitteesta www.riihimaki.fi/PIM-haastekisa.

Hyvinkäällä suorituskortteja saa kaupungintalon aulasta, Sveitsin uimalasta, kirjastosta sekä internetistä osoitteesta www.hyvinkaa.fi/pyorailyviikot.

Lisäksi suorituskortteja on saatavilla kulkureitin kääntöpaikoilta.

Lisätietoja haastekisasta antaa Riihimäellä terveysliikunnanohjaaja Marianna Suonpää p. 019 758 4744, [email protected] ja Hyvinkäällä liikunnanohjaaja Reima Kerman p. 0400 531024, [email protected]

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Polje polje, kaupunkilainen! Kumpi voittaa PIM-haasteen, Riihimäki vai Hyvinkää?3.5.2019 14.31
Pyörän päällä metsään halusi jo lähes 80 polkijaa – Tour de Riihimäkeen tuli väkeä ympäri Suomea5.5.2019 17.10
Uskoisitko? Näin valtava määrä pyöriä varastetaan Suomessa joka vuosi – tässä varkaiden suosikkimerkit13.5.2019 12.27

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat