Paikalliset

Viime vuonna suosiota saaneet kuntoilutuokiot tulevat taas – Hausjärvellä treenataan jälleen portaissa

Hausjärven Ykslammin portaiden 196 askelmaa tarjoavat erinomaiset kuntoilumahdollisuudet. Kuvituskuva.

Toni Vähämaa

Viime vuonna suosiota saavuttanut Hausjärven kunnan liikuntatoimen toteuttama porrastreeniviikko järjestetään tänäkin vuonna Hikiän, Oitin ja Ryttylän kuntoportaissa.

Tarjolla on ideoita ja vinkkejä porrasharjoitteluun ja erilaisten juoksu- ja kävelyharjoitteiden lisäksi tehdään myös monipuolisia lihaskuntoliikkeitä. Treenit soveltuvat kaikille kiinnostuneille kuntotasosta riippumatta, eikä osallistujilta vaadita aiempaa kokemusta portaissa harjoittelusta.

– Portaissa voi harjoitella kävellen, juosten, vauhtia vaihdellen, loikkien ja esim. askelkyykkyjä, punnerruksia tai vatsalihaksia tehden, liikuntasihteeri Jari Kovanen toteaa.

Maksuttomat treenit pidetään Ryttylän Ykslammen portaissa 14.5., Hikiän pururadan portaissa 15.5. ja Oitin pururadan portaissa 16.5. kello 18–19.

Mukaan kannattaa ottaa juomapullo sekä säänmukainen asustus. Ohjaajana toimii Emilia Palmu ja lisätietoja antaa Jari Kovanen, puh. 040 330 6780 tai jari.[email protected]

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Pikku hiki pintaan ilmaisissa porrastreeneissä lauantaina Hyvinkäällä – bussilla pääsee hotellille ilmaiseksi20.9.2018 15.40
Porrastreeni tutuksi ilmaisilla tunneilla Hausjärvellä – ota mukaan hyvät vaatteet ja juomapullo11.5.2018 15.38
Hiki päälle kuntosalilla ja porrastreenissä Riihimäellä – kuuden kerran kursseja tarjolla tälle keväälle13.4.2017 14.37

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat