Paikalliset

Riksu66 auttaa nuoria popin äärelle – bändeille ja muille tulee hyviä vinkkejä ilmaisluennolta

Riksu66 ry:n järjestämällä luennolla voi saada vinkkejä siitä, miten kannattaa aloittaa kevyen musiikin opiskelu.

Arkisto/Ulla Mether

RIIHIMÄKI | Rytmimusiikin edunvalvoja Riksu66 ry kannustaa nuoria opiskelemaan alaa ja etsimään siitä vähintäänkin hyvää harrastusta.

Yhdistys on kutsunut Riihimäen kaikki 6.-9.-luokkalaiset ja lukiolaiset yhteiseen keskustelutilaisuuteen. Myös muut ovat tervetulleita.

Se pidetään keskiviikkona 24.4. kello 14-15-16 Uramon koulun auditoriossa – ja teemana on rytmimusiikin opiskelumahdollisuudet Suomessa.

– Pääpuhujaksi ja asiantuntijaksi on saatu mies alan huipulta, Helsingin Pop-Jazz Konservatoriosta koulutussuunnittelun aineryhmän vastaava opettaja Mika Säily. Hänellä on vahva kokemus rytmimusiikin opettamisesta ja bändien ohjaamisesta, kertoo Riksu66:n puheenjohtaja Raimo Turtiainen.

Luennolta saa vinkkejä myös siitä, miten taitoja voisi kehittää.

– Esimerkiksi bändeissä soittavat tai bändejä suunnittelevat saavat varmastikin hyviä ajatuksia oman osaamisensa kehittämiseen.

Riksu66 ry edistää pop-musiikin perinnettä Riihimäen alueella.

Avoin tilaisuus

Rytmimusiikin opiskelumahdollisuudet Suomessa -luento- ja keskustelutilaisuus Riihimäellä ke 24.4. klo 14.15-16 Uramon koulun auditoriossa, Kalevankatu 5.

Vapaa pääsy. Puhujavieraana Mika Säily Helsingin Pop-Jazz Konservatoriosta.

Järjestäjänä Riksu66 ry, Riihimäen sivistystoimi ja Hgin Pop-Jazz Konservatorio.

Riksu66:n puheenjohtajana jatkaa Raimo Turtiainen. Hallitukseen on valittu Markku Syrjäläinen, Pentti Auvinen, Matti Salo ja Seppo Koljonen. Renny Jokelin jatkaa toiminnan tarkastajana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Ystävät lavalla Martti "Sir Adolf" Hiltusen muistoksi – riihimäkeläinen rock-legenda saa perjantaina kunnon jäähyväiset10.4.2019 13.49
Jammailua, keikkamuistoja ja kuppi kuumaa – Riksu 66 ry kutsuu musadiggarit avoimeen iltaan Rity-talolle16.1.2019 12.14
Markku Veijalaiselle ja Jorma Syrjälälle Riksu 66:n kunniakirja – molemmilla on pitkä ura popin, rockin ja viihteen alalla30.4.2018 10.42

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Verokone

 

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat