Kulttuuri

Näyttelijä Antti Luusuaniemi haaveilee kansainvälisistä töistä

Antti Luusuaniemi unelmoi rooleista ulkomaisissa produktioissa. - Parasta näyttelijän työssä on se, että saa tehdä erilaisia rooleja, hän sanoo.

Lili Ermezei

AAMUPOSTI | Antti Luusuaniemeen on tänä syksynä ja tulevana talvena vaikea olla törmäämättä. Kansallisteatterin Homo!-musikaalissa paraikaa mukana olevan näyttelijän ääntä voi samaan aikaan kuulla juuri ensi-iltansa saaneen Ella & Aleksi -animaatioelokuvan Aleksina. Lisäksi alkuvuodesta Luusuaniemi valloittaa myös televisioruudun MTV3:n kausisarjassa.

Päällekkäiset työt ruokkivat Luusuaniemen mukaan toinen toisiaan. Sekaisin roolit eivät mene, mutta haastavaa on päällekkäisten aikataulujen yhteensovittaminen.

– Kun on paljon töitä, silloin ei ehdi paljon muuta tekemään. Usein näyttelijän työ koostuu monista eri työnkuvista ja työ on otettava sieltä mistä se tulee. Se on melko hankala palapeli sovittaa yhteen perheen kanssa, mutta ei mahdoton, Luusuaniemi sanoo.

Kotimaan lisäksi näyttelijän haaveissa siintää ulkomaat. Hyvinkäältä kotoisin oleva Luusuaniemi myöntää, että kansainvälistyminen kiehtoo.

– Totta kai se kiinnostaa: mulla on kunnianhimoa ja halua mennä ammatissa eteenpäin. Mutta kaikki lähtee hyvästä tarinasta.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Kulttuuri

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat