Paikalliset

VR:n Hyvinkään konepaja pääsi Filatelistiliiton postikorttiin – Postimerkin päivänä sitä ja muita Hyvinkää-kortteja saa taas kerholta

Muun muassa tätä uutta postikorttia voi ostaa postimerkin päivän tapahtumasta Hyvinkäällä perjantaina.

HYVINKÄÄ | VR:n komea konepaja on päässyt postikorttiin Hyvinkäällä.

Sitä ja muita Hyvinkää-aiheisia kortteja pääsee ostamaan perjantaina 15.2. valtakunnallisena Postimerkin päivänä.

Hyvinkään Postimerkkikerho pystyttää osaston Citymarketin aulaan kauppakeskus Willaan. Siellä on edustus paikalla kello 9-16.

– Postimerkkikerhon myyntipöydiltä löytyy omakuvamerkkejä ja Hyvinkää-aiheisia kortteja. Päivää varten kerho on saanut Filatelistiliitolta lahjoituksena postikortin, jota myydään joko erikseen tai omakuvamerkin kanssa yhteishintaan, kertoo Kimmo Matinlassi Hyvinkään Postimerkkikerhosta.

– Filatelistiliitolta saadussa kortissa on kuva entiseltä VR:n Hyvinkään konepajalta, jonka VR sulki viime vuonna.

Perjantaina hyvinkääläiset filatelistit kertovat postimerkkiharrastuksesta ja arvioivat yleisön tuomia merkkejä ja keräilykohteita.

Hyvinkää-korttien joukossa on laaja valikoima viimeisimpiä painatuksia.

– Myös Hyvinkään Postikortit -kirjaa on saatavissa edulliseen hintaan.

Valtakunnallisesti Postimerkin päivää vietetään viikolla 7. Paikkakunnat ovat voineet vapaasti valita, mikä päivä heille parhaiten sopii.

– Päivällä on pitkät perinteet ja Hyvinkäällä päivää on vietetty eri vuosina eri paikoissa. Historiaan mahtuu monenlaisia tapahtumia, mutta viime vuosina paras paikka on ehdottomasti ollut Citymarketin aula Willassa, Matinlassi sanoo.

Tänäkin vuonna tapahtuma toteutuu yhdessä kaupan kanssa.

– Citymarket antaa tapahtumalle tilat ja huolehtii normaaliin tapaan postipisteestä, Postimerkkikerho tuo tapahtumaan osaamisensa ja omat myytävät paikalle.

Valtakunnallinen Postimerkin päivä Hyvinkäällä pe 15.2. klo 9-16 Citymarketin aulassa Willassa, Hämeenkatu 9. www.hyfila.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

VR:n konepajalle kehittyi luja yhteishenki – Viipurista evakoidut työkalut menivät sotakorvauksena Neuvostoliitolle15.12.2018 15.55
Suomalainen postimerkki valittiin maailman parhaaksi – Jääkide oli kärjessä edellisvuonna samassa kilpailussa4.1.2019 11.14
Postimerkkikerho somistustöissä - vaihtuva kokoelma Willan Postin ikkunassa8.1.2017 19.54

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat