Urheilu

Patrik Laineelta käsittämätön lausunto – IS: "Ei ole kiinnostanut yhtään"

Patrik Laine

MTV:n uutisvideo

Suomalaisjääkiekkoilija Patrik Laine kommentoi viimeaikaista virettään varsin suorasanaisesti Ilta-Sanomille torstaina. Laine teki tammikuun aikana vain yhden maalin. Helmikuussa hän ei ole onnistunut maalinteossa. Laine on parhaillaan kahdeksan ottelun mittaisessa maalittomassa putkessa.

– Tällä hetkellä ei oikeastaan kiinnosta pätkän vertaa teenkö maaleja vai en. Kunhan saisin pelattua hyvin. Se on oikeastaan ainoa asia, joka tällä hetkellä kiinnostaa, Laine kertoi torstaina Ilta-Sanomille.

Lainetta on kritisoitu maalittomuudestaan, mutta myös pelaamisesta ylipäätään. Hänestä ei ole ollut Winnipeg Jetsille juuri mitään hyötyä viime aikoina. Laine myöntää suoraan, ettei pelaaminen maailman parhaassa kiekkoliigassa aina ihan kiinnosta.

– On ollut semmoisiakin pelejä, joissa ei ole kiinnostanut yhtään pelata. Ei oikein napannut. Silloin se peruspelikin näyttää siltä, ettei siitä tule yhtään mitään, Laine latasi IS:lle.

Laine pudotettiin torstaina Jetsin kakkosylivoimaan. Hän on tehnyt tällä kaudella 25 maalia, mutta tasaisuus on puuttunut. Laine teki marraskuussa 18 maalia, mutta muutoin hänen menonsa on ollut hyvin tukkoista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Miro Heiskanen pommitti kympin täyteen – Juuse Sarors torjui stopin Dallasin voittoputkelle8.2.2019 08.13

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat