Paikalliset

Pin up -kaunotar Florrie Von Cloudberry nappasi unelmiensa finaalipaikan – "Vegasissa ei taida päteä sanonta Less is more"

Florrie von Cloudberry eli Hilla Lehtimäki osallistuu nyt ensimmäistä kertaa pin up -kilpailuihin, mutta on istunut tuomarina ainakin kahdessa kisassa.

Tigz Rice - Lingerie and Boudoir Photography

HYVINKÄÄ | Hyvinkääläinen Florrie Von Cloudberry eli Hilla Lehtimäki kilpailee Pin up -finaalissa Las Vegasissa Yhdysvalloissa.

Yleisö äänesti Florrien jatkoon selkein luvuin.

Hän nousee lavalle Viva Las Vegas Rockabilly Weekend- tapahtumassa 18.-21.4.2019.

– Tuntuuhan tää nyt ihan mahtavalta! Ja hieman epätodelliseltakin vielä, Lehtimäki alias Florrie Von Cloudberry iloitsi keskiviikkona.

– Äänestäjille haluan sanoa mitä lämpimämmät kiitokset. Onnitteluja on myös tullut ihan valtava määrä, joten iso kiitos kaikille niistä!

Kisamatkan suunnittelu on jo aloitettu. Hommaa on paljon, pin up -mallikaunotar kertoo.

– Asukokonaisuudet on mietittävä huolella, eikä Vegasissa taida päteä sanonta "less is more". Katsotaan, mitä kaikkea keksinkään!

Miss Viva Las Vegas Pin Up -finaalissa nähdään yksitoista kaunotarta eri puolilta maailmaa. Lehtimäki odottaa myös mahdollisuutta verkostoitua alan ykköstoimijoiden kanssa.

Show-kaupunki odottaa

Florrie von Cloudberry (Hilla Lehtimäki) on valittu Miss Viva Las Vegas Pin-Up -finaaliin.

Kisa käydään 18.-21.4. 2019 Las Vegasissa, The Orleans -hotellissa ja kasinossa.

Siellä on Pin up -kilpailun lisäksi mm. autoshow, bändejä, burleskia, pool party, muotinäytöksiä, häitä ja tansseja.

Florrie von Cloudberry sai finaalipaikan verkkoäänestyksessä, joka päättyi 31.1.2019. Hän osallistuu pin up -kilpailuihin nyt ensi kertaa.

FB: Florrie von Cloudberry.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Florrie Von Cloudberryn unelma Las Vegasista on lähempänä kuin ikinä – äänestä hyvinkääläiskaunotar Pin up -finaaliin7.1.2019 14.29
Vai että kukkahattutätejä? Sosiaalialan opiskelijat poseeraavat nyt pin up -kuvissa – "Paloaseman pojat innostuivat"11.11.2017 20.00
Kaunotar kaartaa kohti uusia pin up -kisoja31.7.2015 07.56

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat