Viikko

Ihminen tarvitsee hyvän olon hetkiä

Stressi näkyy väsymyksenä, selkäkipuina ja lihasjumeina.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Hyvän olon messut keräsi Kerhotalon täyteen. – Toivottavasti saamme myös tänä vuonna samanlaisen mukavan pikkupöhinän ja messufiiliksen, tapahtumaa järjestävät Liisa Kekarainen ja Liisa Jyrkkävuori toivovat.

Mia Lagström

Koulutettu hieroja ja yrittäjä Liisa Kekarainen on nähnyt ja tuntenut käsissään ihmisten kiireen ja stressin.

– Ihmiset ovat tänä päivänä stressaantuneempia kuin koskaan. Eivätkä vain työikäiset, kiireistä elämää viettävät myös nuoret, opiskelijat ja eläkeläiset. Aktiivisuus pitää pirteänä, mutta liika on liikaa, Kekarainen toteaa.

Jatkuva suorittaminen ja paine näkyvät kehossa väsymyksenä, selkäkipuina ja lihasjumeina. Onneksi ihmiset ovat alkaneet tiedostaa enenevässä määrin, että lepohetkiä tarvitaan. Kekarainen korostaa myös kevyen liikunnan merkitystä kehon hyvinvoinnille.

– Suosittelen stressaantuneille ihmisille rauhallista liikuntaa raikkaassa ulkoilmassa ilman tavoitteita ja hyvässä seurassa. Jos työelämä on jatkuvaa suorittamista, ei liikunnan pitäisi sitä enää olla.

Myös pienet hemmotteluhetket ovat tärkeitä. Mieli piristyy, kun tekee mukavia asioita. Kekaraisen yritys Kehonhuolto Jumissa sekä monet muut lähiseudun hyvinvointiyrittäjät järjestävät Riihimäen Kerhotalolla Hyvän olon messut tulevana sunnuntaina 10. helmikuuta.

– Voi lähteä ystävän, puolison tai koko perheen voimin kävelylle ja piipahtaa samalla messuilla. Tapahtuma ei ole pelkästään naisille tarkoitettu, vaan myös miehet ovat tervetulleita.

Kekarainen lupaa, ettei paikalla jaeta pelkästään esitteitä, vaan messuilla pääsee kokeilemaan erilaisia juttuja. Ohjelmassa on ämpärijumppaa, venyttelyä, jalka- ja niskahierontaa sekä pieniä kauneushetkiä, kuten kulmien- ja ripsien värjäystä, pikakampauksia ja meikkejä. Rivoli esittelee omaa ryhmäliikuntatarjontaansa.

Iltapäivän aikana on myös muotinäytös sekä urheiluvaatemuotinäytös. Kaksi onnekasta pääsee mukaan muuttumisleikkiin. Kilpailuun voi ottaa osaa tapahtuman Facebook-sivuilla. Voittaja arvotaan lauantaina, joten vielä on muutama päivä aikaa osallistua.

Hyvän olon messut 10.2.

Hyvän olon messut Riihimäen Kerhotalolla (Torikatu 3) su 10.2. klo 11–15. Tapahtumaan on maksuton sisäänpääsy. Ystävä kannattaa ottaa mukaan, sillä päivän aikana on paljon ”2 in 1”-tarjouksia. Tarjolla on pieneen hintaan mm. kauneushetkiä, hierontaa, maistiaisia, treeni- ja ravintovinkkejä, ekotuotteita, asuntojen pikahinnoittelua, hammaspalveluiden esittelyä ja paljon maksuttomia arpajaisia. Messukahviosta vastaa Cocks 05–06-tytöt.

Lisää tietoa: Facebook/Hyvän olon -messut Riihimäellä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viikko

Aamuposti uudistuu

Tilaa entistä monipuolisempi verkkopalvelumme tarjoushintaan

VerkkoPlus 3kk vain 8,90 e/kk

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat