Puheenaihe

Uutta tietoa Kirkkonummen julmasta henkirikoksesta – tutkitaan nyt murhana, uhri oli liikuntarajoitteinen

Kuvituskuva.

Johanna Erjonsalo / arkisto

Länsi-Uudenmaan poliisi kertoo, että Kirkkonummen Masalassa tapahtunutta henkirikosta tutkitaan nyt murhana.

Poliisi kertoi viime viikolla, että hieman alle 50-vuotias nainen löytyi kuolleena kerros­ta­lo­a­sun­nosta Kirkkonummen Masalasta. 

Tutkimuksissa on käynyt ilmi, että surmatyö tapahtui 13.–14. tammikuuta.

Henkirikosta tutkittiin aluksi tappona, mutta nimike on tutkimusten edetessä ja syyttäjän kanssa käydyn keskustelun jälkeen tarkennettu murhaksi.

– Uhri oli liikuntarajoitteinen, ja teko osoittaa suurta julmuutta, kertoo rikoskomisario Nina Kangas poliisin tiedotteessa.

Rikoksesta epäilty on vuonna 1978 syntynyt mies, joka on edelleen teosta vangittuna. 

Epäilty ja uhri eivät tunteneet toisiaan kuin pintapuolisesti muutaman edeltävän päivän ajalta, jolloin mies oli muuttanut naisen naapuriin. 

Mies on kuulusteluissa kiistänyt osallisuutensa tekoon.

Ilta-Sanomat kertoi viime viikolla, että epäillyllä on raju rikollinen menneisyys. Hän on saanut IS:n mukaan kolme aiempaa vankeustuomiota silmittömästä väkivallasta. Pisin tuomio tuli, kun mies surmasi toverinsa 2000-luvun alussa.

Poliisin mukaan jutun esitutkinta jatkuu teknisellä tutkinnalla ja kuulusteluilla. Syyte asiassa on nostettava viimeistään 25. huhtikuuta mennessä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

IS: Kirkkonummen taposta epäilty surmasi kaverinsa jo vuonna 2002 – yhteensä 3 vankeustuomiota silmittömästä väkivallasta 25.1.2019 19.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat