Vaalikoneemme on nyt avattu!

Paikalliset

Kaksi muistisairauksiin liittyvää tilaisuutta Hyvinkäällä

Muistipeli on yksi kikka harjoittaa muistia, mutta millä tavoin parannetaan vuorovaikutusta muistisairaan kanssa? Muun muassa tätä käsitellään tammikuisella luennolla. Kuvituskuva.

Arkisto / Johanna Halava

HYVINKÄÄ  |  Hyvinkään Seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry järjestää yhdessä Hyvinkään Seudun Muistiyhdistyksen ja Uudenmaan Muistiluotsin kanssa kaikille avoimen ja maksuttoman luennon liittyen muistisairaan haastavaan käyttäytymiseen ja hyvään vuorovaikutukseen.

Luento järjestetään keskiviikkona 23.1. klo 17-19 Hyvinkään pääkirjastolla. Luennolle ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet eikä sille tarvitse ilmoittautua.

Maaliskuussa on alkamassa neljä kokoontumiskertaa sisältävä Muisti – Ovet -valmennuskurssi, jolla käsitellään alustusten ja avoimen keskustelun avulla keskeisiä muistisairauteen, omaisen rooliin ja omaishoitajuuteen liittyviä asioita.

Valmennus järjestetään Hyvinkään omaishoitajat ja läheiset yhdistyksen tiloissa Hämeenkatu 13-17 maanantaina 4.3. klo 12-15 alkaen. Kurssi on maksuton.

Kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse, p. 040 588 2320. Molemmat palvelevat myös niitä, jotka haluavat lisätietoja.

Lisää aiheesta

Pelkäätkö muistisairautta, keski-ikäinen? Tee muutos syömiseesi nyt19.11.2018 10.25
Suunnistusrasteja keräämään lähtenyt muistisairas löytyi Hyvinkäältä19.9.2018 19.35
Poliisi ja Vapepa etsivät Hausjärvellä muistisairasta naista: katosi kerätessään rastimerkkejä 19.9.2018 17.35

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat