Puheenaihe

Poliisin julkaisema kuva jelppasi taas – julmasta ryöstöstä epäilty napattiin

Kuvituskuva.

Arkisto / Jussi Vehkasalo

Poliisi on tavoittanut törkeästä ryöstöstä epäillyn miehen. Poliisi kiittää yleisöä runsaista vihjeistä.

Helsingin ja Itä-Uudenmaan poliisit pyysivät aiemmin tänään apua Vantaan Tikkurilassa maanantaina 5. marraskuuta tapahtuneen törkeän ryöstön tutkinnassa.

Poliisin mukaa kolme nuorta miestä tunkeutui vuonna 1995 syntyneen miehen kerrostaloasuntoon aamuyöllä, pahoinpiteli uhria ja anasti häneltä omaisuutta. 

Lisäksi uhri pakotettiin kertomaan pankkitiliinsä liittyvät tunnusluvut, minkä jälkeen hänen tililtään nostettiin käteistä rahaa.

Poliisin tiedossa oli jo kahden muun törkeästä ryöstöstä epäillyn miehen henkilöllisyydet. Vuosina 1995 ja 1996 syntyneet miehet oli Helsingin käräjäoikeuden päätöksellä vangittu.

Myös Käpylässä 10. joulukuuta tapahtuneen murhapolton yrityksestä epäilty mies saatiin kiinni poliisin julkaistua ensin hänen kuvansa ja sitten vielä hänen nimensä.

Esitutkintalain mukaan henkilön kuvan saa antaa julkisuuteen, jos se on välttämätöntä rikoksen selvittämiseksi, rikoksesta epäillyn tavoittamiseksi, uuden rikoksen estämiseksi tai rikoksesta aiheutuvan vahingon estämiseksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tunnistatko tämän kuvan miestä? Tunkeutui porukan kanssa uhrin kotiin, pahoinpiteli ja varasti omaisuutta – kerro tietosi poliisille13.12.2018 12.23
Helsingin murhapolton yrityksestä epäilty ilmoittautui poliisille – "Paljon selvitettäviä asioita"12.12.2018 18.35

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat