Paikalliset

Oitin mini-Alko avasi ovensa – ensimmäinen asiakas osti kaksi pulloa kirkasta viinaa

Mini-Alkon ensimmäinen asiakas oli oittilainen Lauri Rahkonen. Hän on tyytyväinen, että Alkon palvelut pysyvät Oitissa-

Ari Peltonen

HAUSJÄRVI  |  Oitin Alko Hausjärvellä avasi ovensa uudistuneena perjantaina klo 12. Myymälä oli liiketilan sisällä tapahtuvan muuton vuoksi kiinni maanantaista torstaihin 10.–13.9.

– On hienoa, että saamme Oitissa kokeilla ensimmäistä Alkon pienikokoista mini-myymälää. Tavoitteena on toteuttaa tehokas mutta toimiva myymälän ja verkkokaupan palvelukokonaisuus, kertoo Etelä-Suomen aluepäällikkö Pirjo Hirvonen.

Uudessa Alko Minissä digitaalisuutta on lisätty siten, että asiakas voi hakea myymälässä verkkokaupan näytöltä tarkempaa tuotetietoa.

– Tarvittaessa opastamme itse myymälässä henkilökohtaisesti verkkokaupan tilausten tekemisessä. Myymälä on auki suosituimpaan ostosaikaan, ja sesonkien aukioloajat huomioidaan erikseen, tiivistää Hirvonen.

Oitin Alkon valikoima koostuu noin 400 tuotteesta, joista viinejä on 200, panimotuotteita 50 ja väkeviä 150. Myymälä toimii myös verkkokaupan noutopisteenä, joten tarjolla on lähes 8 000 tuotteen koko Alkon valikoima.

– Valikoima uusiutuu sesonkien ja asiakkaiden toiveiden mukaan, ja asiakkaille on kuukausittain tarjolla jotakin uutta, kertoo palvelupäällikkö Jaana Turta.

Turtan myymäläryhmään kuuluu Oitin lisäksi Riihimäen Merkoksen ja Atomikorttelin Alkot. Henkilökuntaa näissä myymälöissä on kaikkiaan keskimäärin 17.

Oitin Alko on jatkossa auki maanantaista torstaihin klo 13–17, perjantaisin klo 12–18 ja lauantaisin klo 11–16. Sunnuntaisin liike on suljettu.

Alko pyrkii aktiivisesti vähentämään myymäläketjunsa ympäristövaikutuksia, ja sillä on vuoteen 2020 ulottuvat ympäristötavoitteet.

Tavoitteena on mm. vähentää myymäläverkoston sähkönkulutusta 10 prosenttia.

Myös Oitissa tilatehokkuus paranee, jolloin myös myymälän energiakäyttö vähenee entisestä.

 

Muokattu 14.9. klo 13.30: Muutettu aukioloaikoja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kiista alkoholin etämyynnistä jatkuu – "Miksi ministeriö väittää, että se olisi kielletty?"8.9.2018 06.00
Lajissaan ensimmäinen Mini-Alko alkaa valmistua Hausjärvellä – vanha myymälä sulkee ovensa5.9.2018 14.24
Tänne avataan Suomen uusin Alko –  luvassa juomaharvinaisuuksia harrastajille13.9.2018 18.10

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat