Puheenaihe

Lidl rekrytoi nyt satoja uusia työntekijöitä – jättikiertue alkaa tänään, tällaista työtä on tarjolla

Kuvituskuva.

ESM arkisto

Kauppketju Lidl tempaisee järjestämällä rekrykiertueen Helsinki–Lahti-junaradan varrella sijaitsevissa myymälöissään. Järvenpään jakelukeskuksen työpaikkoja esittelevä kiertue alkaa tänään maanantaina ja se kestää vuodenvaihteeseen. 

Kiertuepäivinä myymälöissä on tavattavissa Lidlin rekrytointiväkeä ja jakelukeskuksen tulevia työntekijöitä.

Kiertueen tarkoituksena on tehdä tutuksi Lidliä työnantajana ja tarjota tietoa Järvenpään uudesta jakelukeskuksesta työpaikkana. Kiertue on osa suurempaa rekrykampanjaa, jonka tavoitteena on palkata Järvenpään jakelukeskuksen palkkalistoille jopa 200 työntekijää. 

Pysyviin työsuhteisiin haetaan muun muassa trukkikuskeja, saapuvan tavaran laskijoita sekä kierrätyshallin ja keräilyn varastotyöntekijöitä. 

– Haluamme olla siellä, missä mahdolliset työnhakijatkin ovat ja tarjota tietoa vaivattomasti kasvotusten, Lidlin Järvenpään jakelukeskuksen henkilöstökoordinaattori Kenneth Lehtinen kertoo.

Rekrykiertue kiertää syksyn aikana Järvenpään, Keravan, Tuusulan, Korson, Koivukylän, Mäntsälän, Ala-Tikkurilan, Hyvinkään, Lahti-Launeen ja Lahti-Kivimaan myymälöissä.

Myymälään pystytetyssä infopisteessä on tavattavissa Lidlin väkeä kiertävän aikataulun mukaisesti maanantai-, torstai- tai perjantai-iltapäivisin. 

Lidl aloitti elokuun alussa mittavan rekrytointikampanjan, jolla se hakee työntekijöitä Suomen kolmanteen, Järvenpäähän rakentuvaan jakelukeskukseensa. Rekrytointia varten on avattu verkkosivu lidlrekrytoi.fi, jossa on esitelty jakelukeskuksen työnkuvia ja jonka kautta voi jättää hakemuksen avoinna oleviin tehtäviin.

Jakelukeskuksessa on monipuolisesti töitä varastoalasta kiinnostuneille. Useimpiin paikkoihin voi hakea myös ilman aiempaa kokemusta, sillä Lidl kouluttaa kaikkiin tehtäviin. Toisaalta myös kokeneille ammattilaisille on tarvetta.

Lidlin jakelukeskus on perinteinen, henkilövoimin toimiva läpivirtausvarasto, jossa tuotteet vastaanotetaan, keräillään myymälätilausten mukaisesti ja lähetetään edelleen myymälöille. Lisäksi jakelukeskuksessa toimii hallintoa ja kierrätysyksikkö. Työtä tehdään osastosta riippuen kahdessa tai kolmessa vuorossa.

Syksyn 2018 aikana tavoitteena on palkata Järvenpään jakelukeskuksen palkkalistoille jopa 200 työntekijää. Jakelukeskus tulee työllistämään kaikkiaan noin 300 kaupan ja logistiikan ammattilaista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

K-U: Tällainen on peruspalkan päälle maksettava "Lidl-lisä" – saksalaisketju palkkaa 200 uutta tekijää Suomessa2.8.2018 09.22

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat