Paikalliset

Aamupostin varhaisjakaja vaihtuu Hyvinkäällä joulukuussa – Näin muutos vaikuttaa tilaajan arkeen

Ratkaisulla halutaan turvata jakelun laatu ja jakeluvarmuus kaikissa lehden levikkikunnissa.

Aamupostin Hyvinkään-painoksen jakaja vaihtuu joulukuussa.

Ari Peltonen

AAMUPOSTI | Sanomalehti Aamupostin varhaisjakelu siirtyy joulukuussa Hyvinkäällä Postilta jakeluyhtiö Early Birdin hoidettavaksi. Early Bird vastaa Hyvinkäällä Aamupostin jakelusta 4.12. alkaen.

Ratkaisulla halutaan turvata jakelun laatu ja jakeluvarmuus kaikissa lehden levikkikunnissa.

Aamuposti jaetaan jatkossakin arkisin kello 6.30 ja lauantaisin kello 7 mennessä varhaisjakelutalouksiin. Kokonaan puuttumaan jäänyt lehti toimitetaan tarvittaessa seuraavan yön jakelun yhteydessä.

Varhaisjakelulehdet jaetaan lähtökohtaisesti samaan paikkaan, minne Posti jakaa päiväpostin ilman erillissopimuksia.

Jos tilaajalla on voimassa oleva sopimus jakelusta tätä lähemmäksi, jakelun voi varmistaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Joko tonttiliittymässä sijaitsevaan laatikkoon tai ovelle ostettava lisäpalvelu on saman hintainen tai edullisempi kuin Postilla.

Tarkemmat hinnat ja ohjeet vuosisopimuksen tekemiseen löytyvät tilaajille viikolla 39 lähetettävästä kirjeestä.

Muutos ei vaikuta Aamupostin tilaukseen kuuluviin digituotteisiin.

Päivän lehti on jatkossakin luettavissa näköislehtenä kello 03 alkaen joko lehden verkkosivujen tai Lehtiluukun sovelluksen kautta tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Lehden verkkopalvelu toimii sekin jatkossa entiseen tapaan osoitteessa www.aamuposti.fi

Mikäli et ole vielä aktivoinut tilaukseesi kuuluvan näköislehden ja verkkopalvelun käyttöoikeuksia, voit tehdä sen jo tänään osoitteessa www.aamuposti.fi/tili

Sanoman itsenäisten jakajien Early Bird -verkosto on vastannut jo aiemmin muun muassa Keski-Uusimaan jakelusta Mäntsälässä ja sanomalehti Länsi-Uusimaan jakelusta osassa läntisen Uudenmaan kunnista. Keravalla ja Järvenpäässä Keski-Uusimaan varhaisjakelu siirtyy lokakuussa Early Birdin hoidettavaksi. Tuusulassa ja Pornaisissa Keski-Uusimaan jakelu vaihtuu Postilta Early Birdille 4.12.

– Kokemuksemme ovat jakelun laadun ja kustannusten ennakoitavuuden osalta hyviä, Mediatalo Keskisuomalaisen jakelujohtaja Kari Väisänen toteaa.

Verkosto pitää tärkeänä Aamupostin varhaisjakelun siirtymistä Early Birdin hoidettavaksi Hyvinkäällä.

– Alueen valtalehtien mukaantulo antaa hyvät edellytykset laadukkaan ja tehokkaan jakeluverkoston ylläpitoon, tuotannosta ja logistiikasta vastaava johtaja Timo Tassi Sanoma Media Finland Oy:stä näkee.

Early Bird on laajentanut jakeluaan Uudellamaalla viime syksystä saakka. Verkosto laajensi toimintaansa jo viime marraskuussa Vihtiin ja Nurmijärvelle, minkä lisäksi Early Bird -jakajat alkoivat jakaa jakoalueillaan loppuvuoden aikana myös osoitteellista postia.

Aikakauslehtien ja osoitteellisen kirjepostin osalta Early Bird toimii osana Jakeluyhtiö Suomen verkkoa.

Jakeluyhtiö Suomi on suomalaisten lehtitalojen omistama yhteisyritys, jonka omistajia ovat muun muassa Mediatalo Keskisuomalainen ja Sanoma Media Finland.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat