Urheilu

Italialaislehti: Kimi Räikkönen ulos Ferrarilta – tämä kuvio ratkaisi Kimin kohtalon

Kimi Räikkönen.

MTV:n uutisvideo

Italialainen urheilulehti Gazzetta dello Sport kertoo torstain numerossaan F1-talli Ferrarin karusta päätöksestä. Lehden tietojen mukaan Kimi Räikkönen lentää tämän kauden jälkeen ulos Ferrarilta.

Räikkösen korvaa ensi kaudella monacolainen Charles Leclerc. Lehden toimittaja Pino Allievi kirjoittaa kuitenkin, että Räikkösen korvaaminen Leclercillä ei ole Ferrarin nykyjohdon mukainen toive, vaan Maurizio Arrivabene ja tuore toimitusjohtaja Louis Camilleri olisivat halunneet pitää Räikkösen.

Ferrari oli yrittänytkin sijoittaa Leclerciä Haas-talliin kehittymään ja jatkamaan Räikkösen kanssa vielä ensi vuoden, mutta tämä peliliike ei kuitenkaan onnistunut. Näin ainoaksi vaihtoehdoksi jäi Räikkösen kenkiminen ulos tallista.

Ferrari ei halunnut ottaa riskiä siitä, että tallin kanssa juniorisopimuksessa oleva Leclerc tekisi sopimuksen johonkin toiseen talliin. 

Kimi Räikkönen on ajanut Ferrarilla vuodesta 2014 lähtien. Hän edusti Ferraria myös vuosina 2007–2009.

Ville Hirvonen

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kova lehtiväite: Ferrari ilmoitti Räikköselle tylysti uran päättymisestä – tallin kädet oli sidottu Monzan kisassa4.9.2018 15.32
Kimi Räikkönen mattinykäismäisesti jatkostaan: "Se riippuu siitä, mitä haluat tehdä – se riippuu myös monista muista jutuista"2.9.2018 22.26
Bottas "pilasi" Räikkösen kisan – Ferrari-pomolta todella tyly kuitti3.9.2018 08.53

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat