Puheenaihe

Poliisilta uutta tietoa Kotkaa kuohuttaneesta kiusaamistapauksesta – "Poika laittoi pariston itse suuhunsa"

Kuvituskuva.

Arkisto

Kotkan poliisi kertoo kuulustelleensa viime viikonloppuna kotkalaispoikaa, jonka äiti on kertonut pojan kokemasta rajusta kiusaamisesta. Poliisi on kuulustellut myös kahta todistajaa ja epäillyksi ilmoitettuja poikia.

Rikosylikonstaapeli Jarmo Rahkola kertoo tiedotteessa, että tapauksessa ei epäillä enää rikosta.

– Todistajat ja epäillyksi ilmoitetut pojat kertoivat yhtenevästi, että poikaa ei millään tavalla pakotettu, painostettu, uhattu tai yllytetty laittamaan paristoa suuhun, vaan hän yhtäkkiä, kenellekään mitään sanomatta laittoi koulun luokassa pariston suuhun. Asiassa ei ole enää syytä epäillä rikosta, Rahkola kertoo.

Pojan tapauksen nosti julkisuuteen Iltalehti, jonka mukaan poika on ollut koulukiusattu kolmannelta luokalta lähtien. IL:n mukaan pojalle syötettiin pattereita ja hevoskastanjoita viime maanantaina. Iltalehden tiedot perustuivat pojan äidin kertomukseen. Äiti teki tapauksesta rikosilmoituksen poliisille.

Iltalehti kertoi aiemmin, että pojan perhe, koulun edustajat ja sosiaalityöntekijät tapasivat epäillyn kiusaamisen takia keskiviikkona. Poika kotiutunut sairaalasta viime tiistaina, muttei palannut kouluun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kotkan järkyttävä kiusaamistapaus sai jatkoa – IL: Pojalle, 15, syötettiin pattereita, nyt häntä uhkaillaan tekstiviesteillä29.8.2018 13.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat