Paikalliset

Punainen matto on levitetty – Apocalyptica soitti täydelle salille

HYVINKÄÄ | Elokuvafestivaali Red Carpet on alkanut Hyvinkäällä. Apocalyptica soitti sellometalliaan täydelle Hyvinkääsalille keskiviikoiltana. Konsertin ensimmäinen osio sisälsi bändin yli 20-vuotisen uran alkutaipaleen musiikkia, josta se alkujaan tuli tunnetuksi: Metallicaa.

Yleisö taputti ja osoitti suosiotaan, mutta laulamaan se ei ryhtynyt vaikka yhtye sitä pilke silmäkulmassaan toivoi.

Puitteet konsertille olivat elokuvafestarille ominaisen juhlavat. Ovelle johti punainen matto, ja taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi oli kättelemässä tulijoita tervetulleeksi. Yleisön joukossa vilahteli myös julkkiksia, esimerkiksi Mikko Leppilampi seurueineen.

Red Carpet on suomalaisen elokuvan festivaali, joka järjestetään nyt toista kertaa. Red Carpet juhlii elokuvaa, sen yleisöä ja elokuvien tekijöitä Hyvinkäällä ja Hyvinkään Sveitsissä. Ohjelma sisältää muun muassa kotimaisia elokuvia, festariklubeja, tekijätapaamisia, keskusteluja ja kaupunkitapahtumia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Red Carpet -festivaali katkaisi Kutomokadun tänään – katu avataan festivaalin päätöspäivänä29.8.2018 18.25
Red Carpet -festivaalibussi kuljettaa vieraita keskustan ja Sveitsin välillä – liikennöi maksutta koko tapahtuman ajan27.8.2018 21.00
Antti Luusuaniemi näkee Red Carpet -festivaalin tulevaisuudessa koko Hyvinkään valtaavana tapahtumana – "Kasvun pitää kuitenkin tapahtua orgaanisesti"27.8.2018 21.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat