Paikalliset

Sveitsi teki vaikutuksen Suomen nuoriin yrittäjiin: "Tekee mieli tulla tänne toistekin"

Get Together -tapahtuma Hyvinkäällä yhdisti nuoria yrittäjiä ympäri Suomen.

Get Together -tapahtuma ihastutti rennolla ilmapiirillään ja sopivan epävirallisella ohjelmallaan.

Meeri Männikkö

HYVINKÄÄ  |  Valtakunnallinen Get Together-tapahtuma, järjestettiin viikonloppuna Hotel Sveitsin tiloissa. Uudenmaan Yrittäjien kehittämispäällikkö Kati Liikanen arvioi tilojen olleen sopivan kokoiset, kompaktit ja pitäneen suuren ihmisjoukon hyvin kasassa.

Myös palautteen mukaan tilat olivat äärimmäisen toimivat. Lisäksi tapahtumapaikan ulkoasua kehuttiin viihtyisäksi ja ruokaa hyväksi.

– Jos vertaa ison kaupungin keskustaan, kuten Helsinkiin, niin täällä se porukka pysyy läjässä myös juhlien jälkeen, kommentoi  Willem van Schevikhoven, joka saapui tapahtumaan Pornaisista.

Get Together -yrittäjätapahtuma houkutteli nuoria yrittäjiä ympäri Suomen Hyvinkäälle. Tapahtuma saattoi yhteen nuoria yrittäjiä esimerkiksi Tampereelta, Turusta ja Sastamalasta. Verkostoituminen sujui rennosti lasillisten ääressä.

– Tämä on sellainen vuosittainen tapaamispaikka, jossa voi tavata jo entuudestaan tuttuja ihmisiä ja tietysti myös uusia ihmisiä, kertoo turkulainen Petteri Kuusisto.

Samaa mieltä ovat myös tamperelaiset Veli-Pekka Franssila ja Toni Hertell sekä Sastamalasta Hyvinkäälle saapunut Anne-MarieNiemelä. Get Together -tapahtuma on heistä hyvä paikka kuulla uusia ideoita ja kerrata vanhoja ideoita.

Kun yrittäjiltä kysyy mielipidettä Hyvinkäästä syntyy syvä hiljaisuus, sitten nuoret purskahtavat nauramaan omalle reaktiolleen. Mitään syväluotaavia mielipiteitä he eivät ole ehtineet muun ohjelman ohessa muodostaa.

–  Kyllähän tämä Hotel Sveitsi on aika makea paikka, Hertell kuitenkin toteaa.

Hotel Sveitsi ja sen puitteet ovat tehneet vaikutuksen myös muihin porukan yrittäjiin. Erityisesti hotellin kehitysjohtajan puhe herätti mielenkiintoa tulla paikalle toistekin.

– Täytyy ainakin hänelle antaa krediittiä, että hän on hyvä myyntimies. Tekee mieli tulla tänne toistekin katsomaan, mitä täällä on oikeasti tarjolla, Kuusisto sanoo.

Ensi vuonna nuoret yrittäjät eivät kuitenkaan pääse Get Together -tapahtuman merkeissä Hotel Sveitsiin tai Hyvinkäälle, sillä seuraavaksi tapahtuma on tarkoitus järjestää Kauhavalla vapaa-ajankeskus ja huvipuisto PowerParkissa.

– Tämähän on valtakunnallinen tapahtuma, jossa Suomen yrittäjät ovat omalla laillaan vetovastuussa, Liikanen selittää.

Vuoden nuori yrittäjä 2018

Valtakunnan Vuoden nuori yrittäjä julkistettiin Get Together -tapahtumassa Hyvinkäällä.

Laten Koneen yrittäjä Lasse Saarenpää Etelä-Pohjanmaalta on Vuoden nuori yrittäjä 2018.

Kilpailussa toiseksi ylsi Birkkalan tilan Simo Larmo Varsinais-Suomesta ja kolmanneksi siivousyritys Kiffelin yrittäjä Jenni Parpala Pohjanmaalta.

Vuoden nuori yrittäjä -kilpailu on maamme arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu. Kilpailussa painotetaan yritystoiminnan ansioita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Get Together -yrittäjätapahtuma yllätti paikalliset yrittäjät positiivisesti: "Ei ole joutunut haukottelemaan"24.8.2018 17.37
Vuoden nuori yrittäjä palkittiin Hyvinkäällä – perinteisilläkin aloilla voi vielä tehdä rohkeaa liiketoimintaa 24.8.2018 19.52
Poliisi varoittaa uusista huijauksista Yrittäjät-lehdessä – petosbulvaaneja on Suomessa jo kymmeniä22.8.2018 20.37

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat