Puheenaihe

Suomalaisnäyttelijälle tähtirooli miljoonien katsomasta hittisarjasta – "Kun he soittivat mietin, että enkös minä jo kuollut"

Alina Tomnikov sai upean roolin.

Toni Tervo

Näyttelijä Alina Tomnikovia hymyilyttää.

Hän voi nyt nimittäin viimeinkin paljastaa asian, joka on naista innostanut pitkään. Hänet tullaan nimittäin näkemään tulevaisuudessa isossa roolissa televisiosarjassa, jolla on miljoonien katsojien yleisö.

Kyseessä on sarja, jossa Tomnikov on toki ollut aiemmin jo mukana. Hän näytteli sivuroolia venäläisessä Katariina Suuressa kertovassa sarjassa jo aiemmin. Tomnikovin hahmo, prinsessa Wilhelmiina esiintyi sarjan toisella tuotantokaudella ja kuoli.

Siksi näyttelijän yllätys oli todella suuri kun tuottajat soittivat ja ilmoittivat, että hänet halutaan takaisin rooliinsa, mutta tällä kertaa se olisi huomattavasti suurempi.

– Kun he soittivat, mietin vain, että hetkinen. Enkös minä kuollut? He selittivät, että tällä tuotantokaudella sarjassa palataan ajassa taaksepäin hetkeen, jolloin hahmoni oli tosi isossa roolissa. Innostuin siitä tosi paljon, Tomnikov kertoo.

Suomalaisilla näyttelijöillä on tällä hetkellä kova nousukiito. Keneltäkään on tuskin mennyt ohi, että Jasper Pääkkönen nähdään tällä hetkellä teattereissa pyörivässä Black kkklansman -Hollywood elokuvassa.

Katariina Suuri -sarjalla on Venäjällä miljoonayleisö ja Tomnikov toivookin lisätyn näkyvyyden poikivan lisää kansainvälisiä töitä.

– Toivon ja uskon, että tämä varmasti avaa ovia. On upeaa näytellä tällaisessa projektissa, nainen hehkuu.

Ei sillä, että hänellä olisi töistä pulaa. Tomnikovin tuorein roolityö Ratamo-sarjassa saa ensi-iltansa Cmore suoratoistopalvelussa 6. syyskuuta ja sen lisäksi hän kuvaa toista kautta tähdittämäänsä matkailuohjelmaan Alina Idässä.

– Kesällä oli hetken sellainen hetki kun mietin, että jaa, mitäs seuraavaksi. Mutta asioilla on tapana järjestyä. Tarvitsin myös kyllä lomaa. Matkailin Suomessa paljon ja kävin äitini luona Keravalla. Lisäksi Lauri-mieheni kanssa työstimme omaa käsikirjoitusta. Sekin oli näyttelijän kannalta kiinnostavaa. Olla luomassa jotain täysin omaa alusta asti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat