Puheenaihe

Muumin päivä -erikoismuki myytiin loppuun ennätysnopeasti – "Viimeinen meni alle 12 tunnissa"

Jopa sadat ihmiset jonottivat muumimukia keskiviikkoiltana Helsingissä. Kuva Mannerheimintieltä.

Patrik Wikblad / Lukijan kuva

Torstaina myyntiin tullut erikoismuumimuki myytiin loppuun ennätysnopeasti, kertoo mukinvalmistaja Arabia.

 Muki tuli myyntiin 9. elokuuta, heti vuorokauden vaihduttua torstaiksi. Suomessa viimeinen muki myytiin noin klo 11.45, eli alle 12 tuntia myynnin aloittamisen jälkeen.

– Muki osoittautui valtavan suosituksi. Tiesimme, että muki varmasti kiinnostaa asiakkaita ja olimme varautuneet asiakasryntäykseen, mutta emme olisi uskoneet, että muki myydään loppuun näin pian kaikkialta, Moomin by Arabia -tuotteista vastaava liiketoimintajohtaja Nora Haatainen kommentoi tiedotteessa.

Helsingissä mukia jonotettiin kaduilla jo keskiviikkoiltana.

Forumin Moomin Shop ja Kampin Iittalan myymälä avasivat ovensa poikkeuksellisesti keskiyöllä, ja innokkaimmat aloittivat mukin jonottamisen keskiviikkona iltapäivällä. Myymälään oli jopa satojen ihmisten jonot.

– Vaikka jono oli pitkä, oli tunnelma iloinen ja rento. Ihmiset tutustuivat toisiinsa ja kuuntelivat Muumi-musiikkia. Muumien huoleton elämänasenne oli selkeästi tarttunut myös jonottajiin, Haatainen sanoo. 

Erikoismuki on saanut aikaan myös varjomarkkinat, sillä mukia myytiin moninkertaiseen hintaan verkon huutokauppasivustoilla torstaina. Tori.fi-palvelussa 29,90 euroa kaupassa maksaneesta mukista jo pyydetty jopa 1 200–1 500 euroa.

Torstaina kello 15 aikaan kovin hintapyyntö oli 1000 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Muumi-trokarit iskivät heti: Erikoismukista pyydetään liki 300 euroa – 10-kertainen hinta alkuperäiseen verrattuna9.8.2018 10.38
Kuvat: Himoittu muumimuki myytiin heti loppuun verkossa – katso, miten jonot kiemurtelivat Helsingissä ja Vantaalla9.8.2018 09.07

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat