Viikko

Musiikkia ja tarinoita rakkaudesta – Love-tapahtumat Hausjärvellä, Riihimäellä ja Hyvinkäällä

Hausjärvellä esiintyvät mm.

Riihimäen maauimalaan rakennetaan 17.8. esiintymislava uima-altaiden ja katsomon väliin. – Lauantai-päivänä 18.8. järjestettävän Riihimäki Love -tapahtuman jälkeen ilta jatkuu Beach Partyn merkeissä, tuottajat Kaisa Kaartinen ja Jani Unkuri kertovat.

Mia Lagström

Kolmen Love-tapahtuman järjestelyt ovat hyvällä mallilla. Ensimmäinen tapahtumista järjestetään Hausjärvellä Miinan Montussa 4.8., toinen Riihimäen maauimalassa 18.8. ja kolmas Hyvinkääsalissa 22.9. Tuottajat Kaisa Kaartinen ja Jani Unkuri lupaavat kauniita ja koskettavia tarinoita niin rakkaudesta kuin läheisestä ystävyydestä.

– Musiikillisesti mukana on monenlaisia kappaleita sekä vanhaa että uutta, Kaartinen kertoo.

Kaikkien konserttien musiikista vastaa viime vuoden Hausjärvi Love -tapahtumasta tuttu Tuomo Komosen johtama Houseband. Hyvinkäällä ja Riihimäellä lavalla nähdään tosin enemmänkin porukkaa. Hyvinkäällä esiintyy bändin ja solistien lisäksi parisataahenkinen kuoro, jossa on mukana kaupungin kaikki musiikkiluokat sekä kolme tanssikoulua Dance Art, Element ja Tanssikoulu Antti Törmänen. Riihimäellä mukana on useita paikallisia kuoroja sekä Eteläisen-koulun musiikkiluokka.

Solisteina on paikallisten kuuluisuuksien lisäksi myös valtakunnallisesti tunnettuja artisteja.

– Hausjärvellä esiintyvät mm. Ida Paul & Kalle Lindroth, Riihimäellä Jesse Kaikuranta ja Hyvinkäällä Mikko Harju, Kaartinen paljastaa.

Unkurin mukaan suurin haaste oli löytää ihmisiä kertomaan omia tarinoitaan.

– Suomalaiset tuntuvat oleva vähän ujoja paljastamaan tunteitaan. Saimme mukaan kuitenkin kahdesta kolmeen tarinaa per puoliaika.

Toisaalta kovin paljon enempää tarinoita ei mukaan olisi mahtunutkaan, sillä se olisi vaatinut etukäteen tehtyjä valmiiksi kuvattuja ja leikattuja videoita.

– Hyvinkään konsertissa esitämme tarinat videolta, mutta muissa konserteissa se ei ollut mahdollista. Se olisi tullut liian kalliiksi ja halusimme kuitenkin pitää konsertit ilmaisina, Unkuri kertoo.

Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin, viimeistään tuntia ennen konsertin alkua. Istumapaikat täytetään jokaisessa konsertissa saapumisjärjestyksessä. Eniten väkeä mahtuu Riihimäen maauimalaan. Hyvinkäällä järjestetään kaksi konserttia, jotta mahdollisimman moni pääsisi mukaan. Hyvinkään konserttiin tarvitsee hakea ennakkoon ilmaisliput kauppakeskus Willan Visit Hyvinkää -pisteeltä. Hausjärvellä ja Riihimäellä riittää, että tulee hyvissä ajoin paikalle. Jokaisen konsertin yhteydessä toimii myös kahvila, joten kannattaa varata mukaan käteistä. Riihimäen maauimalassa ilta jatkuu klo 18 alkaen Beach Party -tapahtumalla.

Love-tapahtumat käynnistyvät Hausjärveltä

Hausjärvi Love Miinan Montussa la 4.8. klo 15.

Riihimäki Love Riihimäen maauimalassa la 18.8. klo 15. Ilta jatkuu Beach Partyn merkeissä klo 18 alkaen. Hyvinkää Love Hyvinkääsalissa la 22.9. klo 15 sekä klo 19. Hyvinkään konserttiin tarvitaan ”ilmaislippu”, jonka voi noutaa kauppakeskus Willan, Visit Hyvinkää pisteeltä.

Konsertteihin kannattaa tulla hyvissä ajoin, noin tuntia ennen tapahtuman alkua. Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia ja ikärajattomia. Tarkemmat tiedot www.lovetapahtumat.com.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viikko

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat