Paikalliset

Kaija Kärkinen pyysi sadetta, Ile Kallio taituroi Roadrunnerin – katso kuvat

Kaija Kärkinen & Ile Kallio -duo kruunasi helteisen keskiviikon Riihimäellä.

Marko Kekki

RIIHIMÄKI  |  Kaija Kärkinen & Ile Kallio -duo houkutteli paahtavasta helteestä huolimatta Ragnar Granitin aukiolle mukavasti väkeä keskiviikkoiltana Riihimäellä. Paikalle oli kerääntynyt järjestysmiesten arvion mukaan reilut tuhat kuulijaa.

Kaija Kärkinen ja Ile Kallio ovat käyneet yhteistä tietä niin musiikissa kuin parisuhteessa liki 30 vuotta. Rakkaus roihusi Riihimäelläkin – laulajan ja kitaristin välillä on selvästi lavallakin oikeanlaista kemiaa. Tämä ei jäänyt yleisöltä huomaamatta.

Ragnar Granitin aukion keikalla kuultiin reilun tunnin verran duon parhaita lauluja. Helteestä huolimatta ilmoille kajahti myös Sade-hitti.

Hurriganes-diggareita hemmoteltiin puolestaan Roadrunnerilla, jonka välisoitot sisälsivät vivahteita mm. kappaleista Hey Bo Diddley ja Kenny at the Corner.

Musiikillisesti duo oli mahtavassa vireessä. Kaija Kärkisen laulu soi syvästi kuten aina. Ile Kallion vahvarytminen kitarointi oli niin ikään mahtavaa kuultavaa ja idearikkaissa välisoitoissa oli maukkaita lainoja menneiltä vuosikymmeniltä. Bändiä kaksikko ei taakseen tarvinnut.

Seuraavan kerran Ragnar Granitin aukion kesäkeikoilla bailataan 1. elokuuta klo 19. Tuolloin lavalle nousee tanssittamaan Kaisa-Mari Ruokolainen & Foxpop.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Hurriganesin Ile Kallio palaa keikalle Riihimäelle – "Riutassa oli ihan mieletön meininki!"17.7.2018 04.50
Yli 2000 innokasta bailasi Granitin aukiolla – ihana Diandra hurmasi riihimäkeläiset4.7.2018 21.03
Samae Koskinen sai eilen Graniitilla sakot – tänään laulaja palkittiin huikein taputuksin13.6.2018 21.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat