Viikko

Vielä ehtii mukaanLoppi Trail -juoksuun

Länsi-Lopen metsäpolut odottavat juoksijoita.

Kare Asp

Läntisen Lopen metsissä kirmaillaan vauhdikkaasti puolentoista viikon kuluttua. Loppi Trail -polkujuoksu toteutetaan Samoojien Kalamajalla 28. heinäkuuta.

Käytössä on osittain uusittu reitti. Viime vuoteen verrattuna tarjotaan lisää polkua ja kaunista maisemaa, entistä vähemmän tietä.

Reitin myötä löytää uivaa kangas- ja harjumaastoa, vuorotellen loivapiirteisiä vauhdikkaita polkuosuuksia sekä jyrkkiä nousuja ja laskuja, joissa vaaditaan kuntoa ja varovaisuuttakin. Reitti on hyvin juostava, sillä kivikoita ja jyrkkiä laskuja on vähän. Kengät eivät kastu kuin hiestä ja mahdollisesta sateen aiheuttamasta kosteudesta.

Kilpailukeskuksena toimii 70 -vuotias, päivitetty metsäkämppä, Kalamajan Kämppä. Reitit sijaitsevat Luutaharjun Samo -luontopolun ja Poronpolun upeimmissa maisemissa Komion luonnonsuojelualueella. Lisänä on vielä nostalgisia vanhoja tukinajoreittejä ja vähän uudempiakin.

Sarjat ja matkat ovat seuraavat: M-sarja 26 km, N-sarja 20km, M45-sarja 20 km, N45-sarja 13 km ja kuntosarja: 10 km.

Osallistumismaksut 23.7. saakka 35 euroa. Jälki-ilmoittautuminen kilpailupaikalla kello 11 mennessä 50 euroa. Keittolounas (keitto, voileipä, juoma). 7 e ennakkoon maksettuna, kilpailupaikalla 10 e.

Ilmoittautuminen tapahtuu Eventio-sivujen kautta (risu.tapahtumiin.fi). Ennakkoilmoittautuminen päättyy 23.7. klo 23.59. Järjestäjät ovat Lopen Samoojat ja Riihimäen Suunnistajat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viikko

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat