Paikalliset

Red Carpet etsii nimeä tähtien kadulle – jätä oma ehdotuksesi!

Antti Luusuaniemen Red Carpet -elokuvavestivaali tuo Hyvinkäälle Hollywoodin Walk of Famea mukailevan kadun.

Red Carpet / Henni Hyvärinen

HYVINKÄÄ  |  Tänä vuonna toista kertaa järjestettävä kotimaisen elokuvan festivaali Red Carpet aikoo kirjaimellisesti jättää jälkiä Hyvinkäälle.

Kauppakeskus Willan ja Kirjastoaukion välisestä jalankulkuväylästä on nimittäin tarkoitus tehdä Hollywoodin Walk of Famea mukaileva katu, jolle paljastetaan jatkossa uusia tähtilaattoja. Saajat ovat festivaalin mukaan elokuvamaailman esikuvia ja tähtilaattoihin painautuvat myös heidän käden- ja jalanjälkensä.

Tähtien tarkoituksena on toimia tunnustuksena niihin valittujen henkilöiden urista.

Tähtien katua ei ole kuitenkaan vielä nimetty ja Red Carpet kaipaileekin sen tiimoilta nimiehdotuksia. Ehdotuksia voi käydä antamassa sille tarkoitetun kaavakkeen avulla, joka löytyy tämän linkin takaa.

Äänestysaikaa on 15. elokuuta saakka.

– Walk of Fame on jo varattu, muistuttaa festivaalin taiteellinen johtaja Antti Luusuaniemi aiheeseen liittyvällä saatevideolla.

Voittajan valitsee Red Carpet Jury ja kadun nimi julkistetaan festivaaliviikolla. Käyttöön otettavan nimen keksijälle on luvassa kaksi VIP-lippua Red Carpet -konserttiin perjantaille tai lauantaille.

Nimeä ehdottaneiden kesken arvotaan lisäksi kolme kahden hengen lippua Red Carpet -konsertteihin.

Ensimmäiset kaksi tähteä paljastetaan jo tänä vuonna, kun Hyvinkään kirjastonaukiolle kokoonnutaan julkistustilaisuuden merkeissä torstaina 30. elokuuta kello 17.

Saajien nimiä ei kerrota julkisuuteen ennen tilaisuutta.

– Ensimmäisenä kätensä ja jalanjälkensä tähteen saavat eräs viihdemaailman legenda sekä kansainvälisestikin palkittu näyttelijätär, festivaali kuitenkin raottaa tiedotteessaan.

Red Carpet -elokuvafestivaali järjestetään Hyvinkäällä 30. elokuuta – 2. syyskuuta. Ohjelma sisältää kotimaisia elokuvia, festariklubeja, tekijätapaamisia, keskusteluja ja kaupunkitapahtumia.

Red Carpet -festivaalin saatevideo aiheesta:

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kansainvälisesti palkitut unkarilaiset elokuva-alan tähdet ja pohjoismaiset huippuroolittajat saapuvat Red Carpetiin Hyvinkäälle2.7.2018 12.24
Red Carpet tavoittelee voimakasta kasvua – "paikkana säilyy Hyvinkää"24.4.2018 18.35
Juhlijoita, näyttäviä naisia ja bodyguard – Red Carpet -elokuvaan etsitään avustajia, kuvaukset Hyvinkäällä ensi viikolla19.4.2018 15.12
Tämä tiedetään kesän festareista: Rockfest tulee jäädäkseen – Red Carpet ei sulje Hämeenkatua, mutta saattaa avata historiallisen Arenan6.3.2018 15.54
Red Carpet -festivaali avautui – Luusuaniemi tyytyväinen ensimmäisten näytösten suuresta yleisömäärästä31.8.2017 16.13

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat