Paikalliset

Samae Koskinen sai eilen Graniitilla sakot – tänään laulaja palkittiin huikein taputuksin

"Mahtavinta on se, että pitkästä aikaa pääsee bändin kaa paukuttamaan näin paljon keikkoja."

Samae Koskisen villi hymy sai riihimäkeläiset syttymään Graniitin illassa.

Marko Kekki

RIIHIMÄKI  |  Voi perustellusti sanoa, että riihimäkeläislähtöinen Samae Koskinen alkaa olla profeetta myös omalla maallaan. Korvalääke-yhtyeensä kanssa Graniitilla Riihimäellä keskiviikkoiltana esiintynyt laulaja-lauluntekijä veti aukion lähes täyteen kuulijoita.

Koskinen oli Graniitin kulmilla liikkeellä myös tiistaina. Hän kävi kuvaamassa Sami Hedbergin kanssa jakson Grillit huurussa -ohjelmaan. Koskisen mukaan molemmat saivat reissusta myös muiston – pysäköintivirhemaksun.

– En oo varmaan kertaakaan pysäköiny sinne ottamatta sakkoja. Parkkipirkot on aika sähäköitä, Samae Koskinen sanoo.

Sakkoja ei kuitenkaan ole aikaa jäädä harmittelemaan. Samae Koskisen kesä on kiireinen, seuraava vapaa viikonloppu on syyskuussa.

Hän soittaa keikkoja Aitoon Kirkastusjuhlilta Helsingin Teurastamoon.

– Mahtavinta on se, että pitkästä aikaa pääsee bändin kaa paukuttamaan näin paljon keikkoja. Meil on hyvä ryhmä ja kaikki nauttivat toistensa seurasta, joten autossa istumisesta ei tuu tuskallista, Koskinen kiteyttää.

Keikkojen ohella Koskinen tekee koko ajan myös uutta pitkäsoittolevyä. Kaverina huhkii legendaarinen Riku Mattila. Koskinen veikkaa, että uusi single julkaistaan yleisölle syyskuussa.

Omien biisien soittamisen lisäksi Samae Koskinen toki ehtii kuunnella myös muiden ralleja. Muusikon mielestä kaikkien aikojen kovin kesähitti on Gerardo Ortizin Dámaso-kappale.

– En ymmärrä tekstistä mitään, mutta rakastan laulun energiaa. Tutustuin biisiin ollessani Teksasin Austinissa laulunkirjoitusmatkalla. Käsittääkseni tämä on ns. narcocorridoa, meksikolaisten kansanmusaa, jossa ihaillaan huumekuriirien kylmäpäisyyttä.

Samae Koskisen Korvalääkkeessä soittavat Koskisen (laulu, kitara) lisäksi Olli Nurminen (kitara), Tero Rikkonen (basso, laulu), Okke Komulainen (koskettimet) ja Kelly Ketonen (rummut, laulu).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kesäbailut Granitilla keskellä viikkoa – huimat ilmaiskonsertit käyntiin Samae Koskisen keikalla 8.6.2018 11.00
Hevihelmiä ja ripaus toimeentuloa – Samae Koskinen palaa kitaran kanssa vanhalle työpaikalleen27.2.2016 21.00
Sähköauton saa nyt piuhaan Graniitilla – Pankki edistää tulevaisuuden liikennettä kasvattamalla latausverkostoa21.9.2017 15.20
Ilmaisia huippukeikkoja Riihimäen Granitille kesällä – tähtinä ainakin Samae Koskinen, Diandra ja discokuningatar Eini23.2.2018 14.31

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Verokone

 

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat