Puheenaihe

Homokohu oli liikaa: Pori Jazzin toimitusjohtaja sai potkut välittömästi – "Tämä tuntuu rajulta"

Kuvituskuva.

Kuvituskuva

Aki Ruotsala on irtisanottu Pori Jazzin toimitusjohtajan tehtävästä. Pori Jazz 66 ry:n hallitus teki päätöksen kokouksessaan keskiviikkona. Ruotsala joutui keskiviikkona myrskyn silmään, kun hänen toimintansa Suomen Kristillisdemokraattisissa nuorissa katsottiin sukupuolivähemmistöjä syrjiväksi.

– Olen aina suhtautunut kaikkiin ihmisiin tasapuolisesti ja kohdellut jokaista yhdenvertaisesti, riippumatta heidän taustastaan. Minulle jokainen ihminen on yhtä tärkeä ja yhtä arvokas. Ajatus siitä, että sanani olisivat satuttaneet ketään, on sietämätön. Olen ihmisen, lähimmäisen puolella, Ruotsala sanoo tiedotteessaan.

Twitterissä ja Facebookissa nousi tänään boikotti Pori Jazzia vastaan.

– Sosiaalisen median aikakaudella asiat tapahtuvat nopeasti. Tämä ei ole vika, vaan ominaisuus. Kuin jonkinlainen sinnikäs ja kohteeseensa osuva tuuli olisi puhaltanut, ja yhtäkkiä kaikki on toisin. Yksityishenkilönä tämä tuntuu rajulta, mutta tosiasiat on kohdattava leuka pystyssä.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Pori Jazz -pomo oikoo homokohua – raivostuneiden julkkisten boikotti ennätti jo alkaa6.6.2018 17.35
Tuska, Provinssi, Ilosaari, Pori Jazz... – MTV: Näin Suomen suuria kesäfestareita suojataan nyt terrori-iskuilta22.6.2017 08.47

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat