Viikko

Hyvinkäällä kaupunki järjestää kesällä urheilukouluja koululaisille ja perheille

Hyvinkään liikuntapalvelut järjestää perheille myös telttaretken Sveitsin uimalaan.

Koko perheen urheilukoulu järjestetään sekä Puolimatkan että Martin kentillä. Ohjelmassa on erilaisia pallopelejä, tarkkuuspelejä ja tutustumista yleisurheiluun, Joni Manner kertoo.

Mia Lagström

Kesäkuussa Puolimatkan ja Martin kentillä pelataan, leikitään ja touhutaan koko perheen voimin.

– Sekä Puolimatkan että Martin kentillä järjestetään viikon mittaiset urheilukoulut. Aamupäivällä ohjelmaa on koko perheelle ja iltapäivällä paikalle voivat tulla koululaiset. Mitään tiukkoja rajoja näiden kahden ryhmän välillä ei kuitenkaan ole, liikunnanohjaaja Joni Manner Hyvinkään liikuntapalveluista kertoo.

Urheilukoulun tarkoituksena on sytyttää kipinä liikkumiseen. Jos homma maistuu, voi liikkumista jatkaa syksyllä Hyvinkään kaupungin perheliikuntaryhmissä sekä koululaisille suunnatuissa Fiilikiä!-ryhmissä.

Urheilukoulussa liikuntaa harrastetaan yhdessä tehden ja hauskaa pitäen. Ohjelmassa on erilaisia pallopelejä, tarkkuuspelejä sekä tutustumista yleisurheiluun. Viikon kruunaa leikkimieliset olympialaiset.

Koko perheen yhteiset liikuntahetket ovat Mannerin mukaan tärkeitä.

Aikuinen toimii lapselle esimerkkinä.

– Aikuinen toimii lapselle esimerkkinä. Hän voi näyttää, mitä kaikkea voi tehdä ja tarjota lapselle uusia kokemuksia. On hienoa nähdä, kun lapsi oppii uusia asioita.

Urheilukouluun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja se on maksuton. Mukaan tuleminen ei myöskään sido mitenkään. Voi osallistua viikon jokaisena päivänä tai tulla vain muutamana.

Hyvinkään liikuntapalvelut järjestää 16.–17.6. Sveitsin uimalassa Kesänyön taikaa – nukutaan yö ulkona -tapahtuman perheille. Paikalle voi tulla lauantaina klo 16 alkaen. Kotiin lähdetään sunnuntaina klo 10.30.

Tapahtumassa aikuiset pääsevät yhdessä lasten kanssa leiriytymään uimalan nurmella, uimaan ja saunomaan iltamyöhään. Ohjelmassa on myös leikkiä, SUP-lautailua, livemusiikkia sekä Red Carpet yllätysohjelmaa. Hintaan kuuluu Metsätyttöjen paistamat letut sekä aamiainen Hyria Säätiön kahvilassa. Paikalla voi lämmittää ruokaa trangialla, kertakäyttögrillit on kielletty. Portille voi myös tilata ruokaa. Jos omaa telttaa ei ole, sellaisen voi vuokrata Metsätytöiltä.

Teltan saa valmiiksi pystytettynä

– Teltan saa valmiiksi pystytettynä, lisäpalveluna myös makuupussi ja alusta. Tarjolla on myös puolijoukkueteltta, Paula Burkin kertoo.

Retken hinta on 15 euroa/aikuinen, 10 euroa/6-17-vuotiaat lapset ja 5 euroa 1-5-vuotiaat. Lisää tietoa ja ilmoittautumislinkki löytyy www.facebook.com/hyvinkaanliikuntapalvelut/.

Urheilukoulut koko perheelle ja koululaisille

Hyvinkään liikuntapalvelut järjestää koko perheen urheilukoulun Puolimatkan kentällä 4.6.–8.6. ja Martin kentällä 11.6.–15.6. Kello 10–12 on ohjelmaa koko perheelle ja klo 13–15 koululaisille. Mukaan voi tulla paikalle ilman ennakkoilmoittautumista. Urheilukoulu on maksuton.

Aikuisten ja lasten yhteinen telttaretki Kesäyön taikaa – nukutaan yö ulkona Sveitsin uimalassa 16.–17.6. Lisää tietoa tapahtumasta, hinnoista ja ilmoittautumiset www.facebook.com/hyvinkaanliikuntapalvelut/

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Sveitsin maauimalan ovella kolkutellaan jo22.5.2018 21.10
Uudenmaan Yrittäjät: Koululaisten kesälomien siirron laajemmat yhteiskunnalliset vaikutukset selvitettävä välittömästi21.5.2018 13.20
Hyvinkäälle, Riihimäellä ja Nurmijärvelle myönnettiin avustuksia – liikkuvan koulun tavoitteena aktiivinen ja viihtyisä koulupäivä29.5.2018 20.10

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viikko

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat