Paikalliset

Vinyylidisco-velho Jon Landlordin Elämän arpajaisista nyt myös Italo-remix: "Keikkakalenteri on buukattu täyteen" Katso video!

Jon Landlordin Elämän arpajaiset (AT Italo Remix) ilmestyi 28.5.2018 Spotifyssa, iTunesissa, Amazonissa ja CD:nä.

HAUSJÄRVI | Hausjärveläisen ysärivelhon Jon Landlordin (Jari Salonen) soolohitti Elämän arpajaiset on ilmestynyt uutena remixinä.

Elämän arpajaiset (AT Italo Remix) julkaistiin maanantaina 28.5. sekä suoratoistopalveluissa että cd-sinkkuna.

Biisin on säveltänyt Ernakki, pitkän linjan studiovelho.

Kesäisen remixin on tehnyt Antti "AT" Turpeinen Smart Music Studiolla. AT on tehnyt mm. Cheekin kaksi ensimmäistä levyä ja lukuisia muita äänityksiä.

– Olen otettu, että olen saanut tehdä ammattimiesten kanssa tämän biisin. Biisini ovat menestyneet hyvin Tätä Suomi tanssii -listalla. Sen takia halusin myös remixin tästä biisistä. Remixejä tulee myös lisää, Landlord lupaa.

Jon Landlord on ysärimammutti 2. Maanantain perustajajäsen.

Landlordin "70 & 80-luvun vinyylidisco" on kiertänyt Suomea vuodesta 1985.

– Keikkakalenteri 2018 & 2019 on buukattu täyteen, artisti hehkuttaa.

Radio-ohjelma "Vinyylidisco" pyörii Radio Musassa, Radio Saimaassa, Radio Sandelsissa ja Espanjassa Radio Finlandiassa.

Elämän arpajaiset -originaali ilmestyi helmikuussa 2018. Idean Landlord sai kaveriltaan (Aamuposti.fi 8.2.2018).

– Hän on puhunut minulle joskus elämän arpajaisista, että sattumalta kohtaat joskus ja jossain henkilön, jonka kanssa saatat elää lopun elämäsi. Näin kävi.

Landlord on tehnyt lukuisia sanoituksia tunnetuille artisteille, mm. 2. Maanantai, Hausmylly, Tauski, Janne Hurme, Isto Hiltunen, Kurre, CatCat, Katri Helena, Piritta Venho, Merja Raski, Maarit Peltoniemi, Johanna Siekkinen.

Landlordin sanoittamia levyjä on myyty Suomessa melkein miljoona kappaletta. Hän on saavuttanut triplaplatinaa, tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa.

Lue lisää: www.facebook.com/jonlandlord

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Jon Landlordin Vinyylidisco soi radiossa pääsiäisen jälkeen – luvassa vankka lataus 1970-80-luvun hittejä 27.3.2018 15.51
Jon Landlordin uutuus kertoo tosielämän rakkaustarinan – arpajaisissa voi tulla "herkkukori täynnä kaikenlaista hyvää" Katso video!9.2.2018 00.05
Jon Landlord tekee kunniaa Lapsuuden sankarille – Isto Hiltunen fiittaa Miljoonasateen hitin retropaluussa. Katso video!19.1.2018 00.05

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat