Viikko

Monipuolinen Match Show Lopella Elmolan kentällä

Touhukas pieni siivooja viime vuoden roskienkeräystapahtumassa.

Lopen Tassuttelijat ry.

Pieniä pentuja, pieniä aikuisia koiria. Isoja pentuja ja isoja aikuisia koiria. Veteraanikoiria eli yli 8-vuotiaita. Lelukoiria lasten kanssa. Ja ihan oikeita koiria lasten kanssa.

Kaikkia näitä näkee Lopen Tassuttelijoiden järjestämässä Jeppe Match Showssa lauantaina 26.5. kello 12 alkaen Elmolan pallokentällä Lopella. Tapahtuma aloitetaan lelukoiraluokalla ja muut luokat käynnistyvät alkaen noin 12.30.

Tapahtuman tuotto käytetään ”Koirapuisto Lopelle”-hankkeeseen. Paikan päällä voi osallistua arpajaisiin sekä tehdä ostoksia puffetista tai Pirjetan partion muurinpohjalettujen paistajilta.

Koirat voi ilmoittaa paikan päällä kello 10.30 alkaen. Ilmoittautumismaksu on kuusi euroa, lapsi- ja lelukoirakisaan pääsee kahdella eurolla. Tuomarit tulevat kolmesta kennelistä. Lelukoirat arvostelee kulttuuri- ja vapaa-aikapäällikkö Tuula Pirinen, lasten ja koirien sarjan tuomaroi eläinlääkäri Jenni Hatakka.

Tapahtumassa noudatetaan Kennelliiton rokotus- ja typistyssääntöjä. Kuuluttajana on enemmänkin voimailulajeista tuttu Markku Savolainen, jonka kuitenkin Kirkonkylän asukkaat tuntevat aktiivisena koirien ulkoiluttajana.

Lopen Tassuttelijat ry toteutti huhtikuussa kaikki koiranomistajat mukaan haastaneen kampanjan, jossa kerättiin roskia lenkkireittien varrelta. Tässä yhteydessä otettiin valokuva, joka kertoi koirakaverin työstä kunnan siisteyden eteen. Nämä kuvat on julkaistu yhdistyksen facebook-sivuilla vielä perjantaihin 25.5.mennessä voi tykätä kuvista. Eniten tykkäyksiä saanut palkitaan.

Tassuttelijoilla on meneillään hanke koirapuiston saamiseksi Kirkonkylään. Alueesta Opintien varrella on jo marraskuussa tehty sopimus.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viikko

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat