Puheenaihe

Video: Pullervo-hylkeestä saatiin jo näköhavainto – Huippusuosittu Norppalive on taas avoinna

Saimaannorppa Pullervo on jälleen suuren yleisön ihasteltavana WWF:n oman Norppaliven välityksellä.

Kuvakaappaus Norppalivestä

Kahtena edellisenä kesänä käytössä ollut Norppalive on aloittanut jälleen toimintansa. Saimaannorppien löhöilyä järvikivellä voi jälleen seurata suorassa lähetyksessä WWF:n videolla.

– Kuvaamme nyt samaa kiveä kuin Norppaliven ensimmäisenä vuonna, eli keväällä 2016. Tänä vuonna Norppalive on osa laajempaa livekamerasivustoa, WWF:n Luontoliveä, jota voit katsella osoitteessa luontolive.wwf.fi, kertoo Norpaliven vastaava tuottaja Joonas Fritze

Pullervosta on jo saatu näköhavainto kameran kuvaaman kiven läheltä, joten Norppaliven kolmas tuotantokausi käynnistyy jännittävissä tunnelmissa.

– Jos näet kivellä liikehdintää, jaa huomiosi somessa aihetunnisteella #norppalive. Voit myös vain rentoutua ja nauttia näkemästäsi, Fritze ohjeistaa.

Viime keväänä Norppalivestä tuli Suomessa suoranainen netti-ilmiö, sillä Pullervoa ystävineen käytiin katsomassa kolmen viikon aikana kaikkiaan kolme miljoonaa kertaa. Saimaannorpat kiinnostivat luonnonystäviä myös Suomen rajojen ulkopuolella.

WWF toteuttaa Norppaliven yhdessä luontokuvaaja Juha Taskisen, Itä-Suomen yliopiston norppatutkijoiden, Live Eyen, Pukki Visualsin ja Franticin kanssa.

Katsele tästä videosta, josko Pullervo näyttäytyisi myös sinulle!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat