Viikko

WappuHubailu Hikiässä– Eskon koululla otetaan varaslähtö vappuun

Eskon koululla aloitellaan vapun viettoa jo lauantaina 28.4.

Eskon koulun vanhempainyhdistyksen puheenjohtajan Hanna Västilän mukaan yksi vanhempainyhdistyksen tavoitteesta on järjestää kivaa ohjelmaa Hikiällä lapsiperheille. Lauantaina 28.4. Eskon koululla järjestetään perinteinen WappuHubailu.

Mia Lagström

Eskon koululla on tiedossa melkoinen hulabaloo, kun paikan päällä järjestetään perinteinen WappuHubailu.

Koko perheelle suunnatusta mukavasta vappuriennosta on tullut Eskon koulun vanhempainyhdistyksen puheenjohtajan Hanna Västilän mukaan perinne.

Tänä vuonna tapahtuman järjestämiseen on saatu kohdeavustusta kunnalta, mikä mahdollistaa huippuesiintyjän.

– Olemme saaneet mukaan Mari Kaasisen, mikä on hieno juttu.

–  Hän on hieno paikallinen taiteilija. Halusimme mukaan jotain paikallista, sillä Hausjärvi täyttää tänä vuonna 150-vuotisjuhlia.

–  Kohdeavustuksen myötä olemme saaneet pidettyä tapahtuman myös ilmaisena.

Joukossa on toki myös pientä maksullista toimintaa, kuten poniratsastus. Paikalla on myös kahvio sekä vappupallomyyntiä.

– Kokeilimme viime vuonna ensimmäisen kerran vappupallojen narumyyntiä. Ne olivat kysyttyjä, joten pallomyyjä tulee paikalle myös tänä vuonna.

Mari Kaasinen järjestää tapahtuman aikana lapsille muskarihetken. Lisäksi hän esiintyy Ukulikat-kokoonpanonsa kanssa. Ohjelmassa on myös vappujuoksu, joka juostaan viereisellä urheilukentällä.

– Valmiinanne, paikoillanne ja hep, sitten mennään minkä kintuista pääsee. Kaikki osallistujat palkitaan, Västilä lupaa.

WappuHubailuun saapuu paikalle myös taikuri temppuineen.

Ohjelmanumerona tietysti vappuun sopivat ilmapalloeläimet. Lisäksi on ongintaa ja muuta pientä ohjelmaa. Tapahtuman tunnelmasta huolehtii DJ, joka soittaa kaikkien korville sopivaa musiikkia sekä lasten suosikkeja.

Västilän mukaan tapahtumaa on ollut mukava ja helppo järjestää, kun ei ollut pulaa talkoolaisista.

Västilä antaa isot kehut Eskon koulun vanhempainyhdistykselle, jossa on mukavan aktiivista ja idearikasta väkeä.

– Meitä kaikkia yhdistää paitsi se, että lapsemme ovat samassa koulussa, myös se, että asumme kaikki Hikiällä. Hikiä on pieni paikkakunta, jossa asuu paljon lapsiperheitä.

–  Yksi vanhempainyhdistyksen tavoitteista onkin järjestää kivaa yhteistä tekemistä kaikille.

–  Toivottavasti keli suosii.

WappuHubailu Eskon koululla

Eskon koulun vanhempainyhdistys järjestää perinteisen WappuHubailun Eskon koululla (Hikiäntie 223, Hausjärvi) lauantaina 28.4. klo 10 - 14. Koko perheen tapahtumaan on vapaa pääsy. Ohjelmassa Mari Kaasisen pitämä muskarihetki, taikuri temppuineen, vappujuoksu, ongintaa ja muuta pientä ohjelmaa. Tapahtuman musiikista vastaa DJ sekä Mari Kaasinen ja Ukulikat. Paikanpäällä on myös vappupallomyyntiä sekä kahvio, josta voi ostaa pikkupurtavaa. Maksullista on myös poniratsastus.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viikko

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat