Viikko

Kukkakuosia, rypytyksiä, röyhelöitä – Hotel Sveitsissä esitellään kevään ja kesän muotia

Muotinäytöksen tuotto menee kokonaan Hyvinkään koulujen stipendirahastoon.

Hyvinkään Lions Club Höffingan puheenjohtaja Tiina Gört-Laineen mukaan Hotel Sveitsin ravintolasali luo hienot puitteet muotinäytökselle. Muotinäytöksen lisäksi ohjelmassa on tanssiesityksiä, musiikkia ja arpajaiset. – Palkinnot ovat mahtavat.

Mia Lagström

Pitkän ja pimeän talven jälkeen on aika kääntää katse kohti kevään ja kesän väriloistoa, joka näkyy luonnon lisäksi tänä vuonna myös pukeutumisessa.

– Kevään ja kesän vaatteissa on paljon kukkakuosia, rypytyksiä ja röyhelöitä. Kauden muodissa on nähtävissä myös leveitä hihoja, Hyvinkään Lions Club Höffingan puheenjohtaja Tiina Gört-Laine paljastaa.

Hyvinkään LC Höffinga järjestää Hotel Sveitsissä hyväntekeväisyysmuotinäytöksen, jossa esitellään erityisesti tulevan juhlakauden asuja.

– Näytöksen pääpaino on juhlavaatteissa, sillä keväällä on paljon ristiäisiä, ylioppilasjuhlia ja valmistujaisjuhlia. Toki joukossa on myös jonkin verran arki- ja vapaa-ajan asuja.

Muotinäytöksen lomassa on musiikkia ja tanssiesityksiä. Gört-Laine lupaa myös yllätysohjelmanumeron, joka nähdään muotinäytöksen alussa. Ohjelmassa on myös arpajaiset, jonka palkinnot ovat Gört-Laineen mukaan huimat.

– Palkintojen joukossa on muotilahjakortteja, hopeakoruja, luksusristeily, yö Hotelli Sveitsin Superior-huoneessa ja 500 euron lahjakortti Maskun huonekalukauppaan.

Hyväntekeväisyysmuotinäytöksillä on pitkät perinteet Höffingassa. Viimeisten vuosien aikana on ollut tosin pientä taukoa.

– Hyvän paikan löytäminen on haastavaa. Hotel Sveitsissä on hienot puitteet, joten näytös sopii sinne hyvin, Gört-Laine kiittelee.

Hotel Sveitsissä on hienot puitteet, joten näytös sopii sinne hyvin.

Näytöksen tuotto tullaan käyttämään kokonaisuudessaan koulujen stipendirahastoon, joka on klubin perinteinen keräyskohde. Klubi lahjoittaa vuosittain stipendit kaikkiin Hyvinkään kouluihin, myös pieniin erityiskouluihin.

– Stipendiä ei anneta koulun parhaimmalle kympin oppilaalle, vaan kivalle kaverille ja yhteishengen luojalle.

Vuonna 1991 perustettu Hyvinkään LC Höffinga on kahdeksas naisklubi Suomessa. Klubin nimi tulee Gört-Laineen mukaan vanhoista kartoista.

– 1495-luvun kartoissa oli Hyvinkään kohdalla maininta ”Höffinga”. Se on muinaisruotsia, jonka on arveltu tarkoittavan heinäniittyä.

Klubin toiminta perustuu puhtaasti hyväntekeväisyyteen. Pääasiassa kerätään varoja, mutta klubissa myös tehdään hyvää.

– Toimimme vanhusten ulkoiluseurana ja järjestämme heille yhteislauluiltoja. Hyvän tekemisestä tulee hyvä mieli. Mukaan klubin toimintaan saa myös hyvä porukka.

Muotinäytös Hotel Sveitsissä

Muotinäytös Hotel Sveitsissä (Härkävehmaankatu 4, Hyvinkää) torstaina 12.4. klo 18.30.

20 euron lippuja (sisältää kuohuviinilasillisen) voi ostaa ennakkoon Facebookin kautta/LC Hyvinkää/Höffinga.

Lippuja myyvät myös Mona Lisa, Asuste Närhi, Lady Life, Cati’s, Intersport, Uudenmaan Seuramatkat, Salon Marilla ja Puutarhahaltijat.

Tanssiesityksistä vastaavat Dance Art, Tango Mirada ja Tanssiseura Hymyhuulet sekä musiikista Klaus Roos.

Tapahtuman tuotto menee Hyvinkään koulujen stipendirahastoon.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viikko

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat