Paikallisurheilu

HyRi C2 voitti AA-lopputurnauksen – haastajajoukkue pronssille

HyRin C2-juniorit olivat hyvässä vedossa alueellisissa Final Four -lopputurnauksissa.

HyRi

AAMUPOSTI | Hyvinkään–Riihimäen jääkiekon yhteisjoukkue HyRi voitti C2-junioreiden AA-sarjan Final Four -lopputurnauksissa kultaa ja pronssia Malmilla viikonloppuna. HyRi kilparyhmä kukisti yhdistettyjen A- ja B-lohkojen loppuottelussa Viikingit/S:n maalein 6–2 ja HyRi haastajaryhmä C-lohkon pronssiottelussa Kurra/M:n maalein 7–6.

Kultapelissä Juho Lukkari oli joukkueensa tehopoika, 2+1. Muut pisteilijät: Eetu Jämsen ja Tobias Koukku 1+1, Eevertti Hietanen ja Tommi Männistö 1+0, Miko Peltonen, Roope Heikkilä, Elmo Peltonen, Juho Korpisaari, Topi Augustin ja Tatu Grönroos 0+1. Lisäksi joukkueessa pelasivat Lamperi Uotila, Jonne Partanen, Juuso Rantanen ja Atte Salomaa.

Välierässä HyRi voitti TPS Akatemian 4–3. Silloin pelaamassa olivat myös Otto Pitkänen, Max Kauppinen ja Valtteri Kalteva.

Pronssipelissä Kurraa vastaan Juuso Marttila tehoili 1+3 ja Jani Onkalo 3+0. Lisäksi: Veikka Mielikäinen 2+0, Akseli Auvinen 1+0, Niko Lehtonen, Ossi Honkonen ja Ville Heinonen 0+1.

Muut pelaajat olivat Miro Paakkola, Lauri Okkolin, Leo Tammisto, Lauri Tsutsunen, Elias Laios, Arttu Viitanen, Miko Jahkonen, Aleksi Isosomppi ja Valto Koskimies. Välierässä HyRi hävisi sarjan lopulliselle voittajalle HJK:lle 12–2.

– Loppukautta kohden parannettiin, ja siten päästiin myös finaaleihin. Syyskausi oli heikompi, HyRi C2:n joukkueenjohtaja Mika Marttila totesi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

A lohkoykkönen, B ja C päättivät kautensa voittoihin – HyRin jääkiekkojuniorien kausi paketissa21.3.2018 18.00
HyRin A- ja C-nuoret tehokkaina sarjoissaan – vastustajien maaliverkot viikonlopun aikana yhteensä 41 kertaa "tötterölle"!13.3.2018 16.00
Voima-Kissat latoo kiekkoja maailmanmestarinkin selän taakse – Hyvinkääläisseurassa vallitsee hyvä yhteishenki: "Kaikki persoonat ja taitotasot mahtuvat samaan pakettiin"9.3.2018 04.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat