Urheilu

Jokerien kaksi suihkukomennusta hämmästyttivät – Konkari: "Olen ymmärtänyt, ettei mun kannata kommentoida mitään"

Sami Lepistö. Arkistokuva.

Jorma Rinne

Jokerit pehmitti Moskovan TsSKA:n jääkiekon KHL:n pudotuspelisarjan ottelussa jatkoerässä 2–1 kaventaen otteluvoitot 1–2:een.

Moskovassa kahden heikomman ottelun jälkeen Jokerit syttyi maanantaina Helsingissä fyysisempään peliin, joka tuotti TsSKA:lle vaikeuksia.

– Saatiin vähän meininkiä. Kotifanit, kotihalli ja kaukalo sopii meille. Saatiin peli haltuun. Pelattiin kovaa, muutama jätkä antoi hienoja pommeja, ja saatiin sitä kautta hämminkiä kentälle. Tärkeä voitto. Saatiin tarvittavat maalit, kommentoi 34 minuuttia kaukalossa uurastanut puolustaja Sami Lepistö Sport Contentille.

Lepistö kiitteli joukkueensa fyysistä otetta.

– Kyllä meidän täytyy pelata noin. Täytyy taklata ja karvata kovaa. Saada niiden pakkeja irti kiekosta. Muutenkin pitää pelata tiiviisti, että saadaan sinne päätyyn painetta. Se on meidän vahvuus ja heidän heikkous.

Tuomaritoiminta puhutti. Jokerien puolustajista Tommi Kivistö ja Jesper Jensen ajettiin suihkuun. Lopussa Jokereilla oli käytössään vain neljä puolustajaa. Heille kertyi ottelussa huima määrä peliminuutteja.

–Sen mä olen ymmärtänyt, ettei mun kannata kommentoida mitään. Erikoisia, totesi Lepistö tuomaritoiminnasta.

Seuraava peli on ohjelmassa Helsingissä jo tiistaina. 

– Ei me lähdetä muuttamaan mitään. Samalla lailla lähdetään pelaamaan. Tärkeä on saada se eka maali. Sitä lähdetään huomenna hakemaan, kommentoi Lepistö seuraavaa ottelua. 

Teksti: Otto Palojärvi, Hartwall-areena.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Jokerit tarjosi huiman jännitysnäytelmän – "Ei tässä hallissa montaa tämmöistä peliä pelata"20.3.2018 07.16

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat