Mielipide

Mielipide: Ylivelkaantuneen elämä on loputonta taistelua

Älkää ihmiset ottako liikaa luottoja ja muita lainoja, sillä koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu ja maksukyky heikkenee hetkeksi, kirjoittaja kirjoittaa.

Tiina Örn

Hoetaan, että ylivelkaantuminen kasvaa. Varmasti kasvaa, koska siitä helvetistä on vaikea päästä ulos.

Yrität tehdä kaikkesi, että saat asiat järjestettyä. Itse olen lähes vuoden yrittänyt saada yhdistelylainaa siinä onnistumatta. Oma pankki jo lupaili,mutta minun työsopimukseni ei ollut asiasta päättäville oikeanlainen, vaikka teen töitä noin 40 tuntia viikossa.

Olen ollut vakituisena liian vähän aikaa, palkkani on liian pieni, takaajakaan ei riitä...Tekosyitä riitti ja meni totaalinen maku omasta pankista.

Ehdottivat vain korkojen maksua asuntolainasta, että saisin jotain "säästöön". Ja asuntokin kannattaa laittaa kuulemma myyntiin, pankki voi auttaa.

Omahan on mokani. Kuukaudessa velkoihin menee yli 2000 euroa eli sisulla ja perheen avustuksella sinnittelen. Jos olisin saanut yhdistelylainan, maksaisin vähempää kuukausierää. Perintään ei olisi mennyt mitään ja saisin elämiseenkin rahaa.

En yhtään ihmettele, että ihmiset masentuvat ja antavat kaiken mennä ulosottoon. Älkää ihmiset ottako liikaa luottoja ja muita lainoja, sillä koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu ja maksukyky heikkenee hetkeksi.

Minä uskon selviytyväni tästä vielä ja vaihdan pankkia heti, kun se on mahdollista.

Pientäkin lottovoittoa toivoisin

Riihimäki

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Mielipide

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat