Kolme helppoa broileriherkkua: keittoa flunssapeikoille, tulista thaikanaa ja kanaa kermakastikkeessa

Kermainen tomaattikastike, valkosipuliöljyssä paistetut broilerin rintafileet ja uunivihannekset sopivat niin arkiruuaksi kuin juhlavammalle aterialle.

Tiina Kovanen-Bergman

Flunssapeikon kanakeitto on oiva apu toipilaalle, mutta omiaan myös pakkaspäivän lämmikkeenä.

Tiina Kovanen-Bergman

Tulisen thai kookoskanan valmistuksessa voi suoristaa mutkat ostamalla valmiita liha- ja kasvissuikaleita.

Tiina Kovanen-Bergman

Kermaisessa tomaattikastikeessa on rintafileiden hyvä muhia.

Tiina Kovanen-Bergman

Haluatko lukea koko jutun?

Tämä sisältö on avoinna vain tilaajillemme. Tilaa nyt!

 

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.

Written by:

Crista Lassfolk-Feodoroff

Ota yhteyttä