Viikko

B.O.O.M. Tour viihdyttää klubikansaa Hyvinkään Amarillossa - "Joka DJ:llä on oma kädenjälkensä"

DJ Justin Case, DJ Luoma sekä Niko Nousiainen ovat viihdyttäneet bileväkeä viime kesästä. Kolmikon suosittu klubi-ilta B.O.O.M. Tour saapuu Hyvinkäälle lauantaina 17.2.

www.boomtour.fi

Jos on tanssin ystävä ja halajaa kunnon bileisiin, kannattaa lauantaina suunnata ravintola Amarilloon. Illan tunnelmasta vastaa kaksi Suomen huippu DJ:tä DJ Justin Case sekä DJ Luoma. Illan isäntänä toimii Niko Nousiainen.

Kolmikon yhteinen projekti B.O.O.M. Tour on ilahduttanut bileväkeä jo viime kesästä, eikä loppua näy. Keikkatilauksia on tullut ovista ja ikkunoista ja kyselyjä on tullut jo ensi vuodeksikin.

– Olihan se positiivinen yllätys. Tunnemme toisemme vuosien takaa. Oman klubin laittaminen pystyyn oli pyörinyt mielessä jo pitkään, Justin Case kertoo.

Kokemusta ainakin löytyy. DJ Luoma on suomalaisen DJ-kulttuurin alkuisä ja yksi arvostetuimmista pioneereista. Myös Justin Casella on pitkä soittohistoria.

– Musiikkia veivataan omaan tyyliin, pienellä kivalla vivahteella.

Justin Casen mukaan tanssikulttuuri elää ja voi hyvin. Sen verran se on menneistä vuosista muuttunut, että nyt ravintoloihin ja klubeihin tullaan ennen kaikkea tanssimaan.

– Paikalla näkee ihan ammattimaisia tanssijoita kavereineen. Alkoholikin kuuluu hauskanpitoon, mutta ei enää siinä määrin kuin ennen. Nuorten suosima fitness-kulttuuri näkyy.

Myös DJ:n toimenkuva on muuttunut menneistä vuosista. Justin Casen mukaan DJ on yhtälailla instrumentti kuin kitara tai basso.

– DJ ei vain valitse levyjä ja paina nappia. DJ tekee remixejä, tuottaa uusia biittejä, kikkailee ja luo äänimaailmoja. Jokaisella DJ:llä on oma tunnistettava kädenjälkensä.

Hyvinkään Amarilloon Justin Case lupaa ennen kaikkea tanssittavaa musiikkia ja hyvää meininkiä. Pääosin ohjelmistossa on urbaania tanssimusiikkia. Joukossa on sekä uudempaa että vanhempaa tavaraa 1990-luvulta.

– Moni ajattelee, että nykyään soitetaan vain räppiä tai hiphopia, mutta meillä on laajasti erilaisia rytmejä, muun muassa R’n’B:tä, reggaetonia sekä latinorytmejä.

Ohjelma elää ja muuttuu lennosta. Hyvä DJ seuraa koko ajan yleisöä. Mikä musiikkityyli tai kappaleet innostavat, sen mukaan edetään. Vanhemmalle ikäpolvelle tiedoksi, että tasatunnein soitettavat hitaat ovat jääneet historiaan.

– Edelleen soitetaan kuitenkin se illan viimeinen. Voi valita kumppaninsa ja jatkaa iltaa, jos haluaa, mies naurahtaa.

B.O.O.M Tour Amarillossa

B.O.O.M. Tour Hyvinkään Amarillossa (Uudenmaankatu 4 -6) lauantaina 17.2. klo 22 - 04. Kiertueen musiikkielämyksestä vastaavat Suomen DJ-kulttuurin kärkinimet DJ Justin Case (Peik Jäntti) ja DJ Luoma (Tuomas Luoma). Illan isäntänä toimii Niko Nousiainen. Illan aikana nähdään myös yllätysvieras.

DJ Luoma on urbaanin musiikin DJ-pioneeri. DJ Justin Case on viihdyttänyt bilekansaa muun muassa Bulgarian Sunny Beachillä. Lisää tietoa www.boomtour.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viikko

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat