Paikalliset

Viulisti ja monta erilaista tunnekuohua – Kino Sammon talvisarja alkaa sunnuntaina

Karin (Matleena Kuusniemi) joutuu vaikeiden päätösten eteen uutuuselokuvassa Viulisti.

Mjölk Movies / Malla Hukkanen

RIIHIMÄKI | Kun huippuviulisti ei yhtäkkiä tunnekaan sormenpäillään tuttua kielten painallusta, ura ja elämä murenee silmissä.

Paavo Westerbergin ohjaama Viulisti (2018) aloittaa Riihimäellä Kino Sampo ry:n talvisarjan aikuisille sunnuntaina 18. helmikuuta kello 18.

– Viulisti on hyvin kunnianhimoinen tarina klassisen musiikin maailmasta, kuvailee elokuvaa arvioinut elokuvayhdistyksen varapuheenjohtaja Reijo Kurkela.

Viulisti sai ensi-iltansa tammikuussa.

Vuoden ensimmäiseen elokuvasarjaan kuuluu muitakin uusia tuotantoja.

Esimerkiksi Joe Wrightin Synkin hetki (11.3.) ja Luca Guadagninon Call me by your name (18.3.) ovat tämän vuoden uutuuksia ja yhä myös kaupallisten elokuvateattereiden ohjelmistossa.

Synkin hetki kerää katsojia kautta maan. Se kuvailee Iso-Britannian kohtalon hetkiä Winston Churchillin ensimmäisenä pääministerivuonna.

Claire Denisin Aurinko sisälläni (25.2.) on vuonna 2017 Cannes-palkittu tarina rakkauden etsinnästä, pääroolissa Juliette Binoche.

Wiktor Ericssonin ohjaus Mansikkamaa (4.3.) esittelee 15-vuotiaan puolalaisen Wojtekin, joka päätyy vanhempiensa kanssa mansikkatilalle Ruotsiin.

Wojtek rakastuu tilan tyttäreen – ja soppa on valmis.

Klassikkosarjassa aloittaa 18.2.Disney-klassikko Tarzan, Kino Sammon valkokankaalla 25.2. kello 14.

Lapset pääsevät tunnelmoimaan myös Disneyn Lehmäjengillä (4.3.), Urpon ja Turpon seikkailuilla (11.3.) ja Lumikki ja seitsemän kääpiötä -elokuvalla 18.3.). Elokuvat nähdään aina sunnuntaisin kello 14.

Elokuvakulttuuriyhdistys Kino Sampo kutsuu uusia jäseniä mukaan toimintaan. 25 euron jäsenmaksun voi maksaa talvisarjan filmiesitysten alussa tai pankin kautta.

Kino Sammon talvisarja aikuisille ja lapsille 18.3. saakka. www.kinosampo.com.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat