Paikallisurheilu

Taneli Rantatorikka tuuraa Haimia

Taneli Rantatorikka. Tässä RiiPen asussa viisi vuotta sitten.

HYVINKÄÄ | Tahkon kakkosjoukkueen lukkari Taneli Rantatorikka korvaa tänään Kouvolassa superpesiksen ottelussa Iiro Haimin.

Haimi loukkaantui sunnuntai-iltana Joensuussa saatuaan pallon ykköspesällä pahasti alavatsaansa ”arkoihin paikkoihin”. Haimin tila oli eilen jo selvästi parempi. Mies pystyi liikkumaan ja toipui vahvojen särkylääkkeiden turvin. Lääkärikäynti oli edessä eilen alkuillasta.

Taneli on 29-vuotias lukkari, joka on aloittanut vahvoin ottein tämän kauden suomensarjassa. Aiemmilta vuosilta hänellä on muutamia pistäytymisiä muutamissa superin miesten peleissä.

Rantatorikka lukkaroi näillä tiedoin ainakin tänään Kouvolassa, kun KPL kohtaa Tahkon. Tilanne tarkistetaan tämän jälkeen, mutta paljon mahdollista on, että Taneli pääsee Pihkalassa tämän viikon torstaina lukkarina höplöttämään isoveljensä Miikan johtamaa Vimpelin Vetoa. Haimin paluu jo torstaina on myös mahdollisuuksien rajoissa.

Tahkon kokoonpanoon tänään tulee toinenkin muutos, sillä Valtteri Virtanen tulee ulos polttolinjalle ja Topi Koistinen siirtyy kolmanneksi jokeriksi.

Tahkolla on toistaiseksi neljästä ottelustaan koossa kolme pistettä. Kouvolalla on pisteitä seitsemän.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat