Lopen Kirkonkylässä taas markkinahenkeä – vuorossa rompetori-markkinatapahtuma

Yrittäjäyhdistyksen rytmiryhmä viime vuoden markkinoilla omassa kahviossa. Vasemmalta Ari Seppälä, Teija Lehmuskanta, Juha Mannoja, Jarmo Laukkanen, Anu-Maarit Mustajoki, Jaana Laukkanen, Pasi Tarkkala ja Jarno Hatakka.

Kare Asp

Tapahtumat Lopen torilla jatkuvat.

Torstaina 10.8. kesätorilla esiintyy Lopen Puhallinorkesteri. Ja lauantaina 12.8. kello 9-14 on sitten vuorossa Lopen Yrittäjät ry:n perinteinen rompetori-markkinatapahtuma. Se sujuu vanhojen, hyviksi todettujen toimintamuotojen merkeissä.

Ohjelmassa on muun muassa Ilkka Esselström Duon esiintyminen ja tankotanssija Henriikka Roon taidonnäytteitä.

Eri myyntipöydiltä voi tehdä monenlaisia löytöjä. Lopen Yrittäjät ry:n oma tiimi pitää yllä kahvilaa ja makkaranmyyntiä katetussa tilassa.

Myös lähialueella tapahtuu. Pienen kävelymatkan ( 100-200 metriä) päässä torilta Eräloppi Oy järjestää jo seitsemännen kerran erämessut Erälopen omalla sisäpihalla.

Messut ovat keränneet joka vuosi paljon kävijöitä ja tänä vuonna messut ovat lauantaina 12. elokuuta, aamu yhdeksästä iltapäivä kahteen.

Mukana on aiempaa enemmän edustajia. Ase-edustajilla, on jälleen esillä kauden kuumimmat tuotteet ja uutiset.

Metsästyskoirarotuihin voi tutustua koiraosastolla.

Tarkkuutta voi testata ammuntasimulaattorilla ja lisäksi paikan päältä löytyy kahvio, joka tarjoilee muun muassa lettuja sekä muikkuja!