Mielipide

Mielipide: Miten on mahdollista, että kukaan ei ota vastuuta Hyvinkään liikennevalofarssista?

Kuvituskuva.

Toni Forssell

Martinkadun liikennevalot olivat virhe, väärä päätös. Tätä mieltä ovat useimmat hyvinkääläiset, ainakin ne, jotka kulkevat kyseisen risteyksen ohi. Siinä seisoo päivittäin paitsi autoja, myös jalankulkijoita odottamassa valojen vaihtumista vihreäksi. Ja aika kuluu....

Ennen kyseisessä risteyksessä liikuttiin, nyt odotetaan.

Aiemmin jalankulkijoille toimivat koulun vieressä napilla painettavat valot eikä niitä koettu ongelmalliseksi.

Silti kukaan ei ota vastuuta tapahtuneesta. Liikenneinsinööri piiloutuu palkkaamansa konsultin selän taakse ja lautakunnan jäsenet levittelevät käsiään sanoen, että jostain kumman syystä tämä päätös ei koskaan tullut heidän pöydälleen.

Kyseiset henkilöt käyttävät meidän kuntalaisten maksamia verorahoja, mutta ilmeisesti he eivät silti ole kenellekään tilivelvollisia?

Miten tämä on mahdollista?

Lautakunnan jäsenet levittelevät käsiään sanoen, että jostain kumman syystä tämä päätös ei koskaan tullut heidän pöydälleen.

Eikö kunnan virkamiehillä, joilla on valtaa tehdä päätöksiä, ole myös vastuu kannettavanaan? Turhaan olen odottanut, että joku astuisi esiin ja myöntäisi toimineensa väärin. Kuntalaiset rahoittavat tämän toiminnan mutta silti heitä ei kuunnella. Uskomatonta.

Muuten – jos joskus oikeus voittaisi ja valoista päästäisiin eroon, niin nehän voitaisiin sijoittaa Hankotielle Lohjan tapaan. Hankotien tuntumaan on rakentumassa kokonaisia uusia asuinalueita ja työmatkalaisille Hankotien rampit tulevat varmaan olemaan aikamoisia pullonkauloja ruuhka-aikaan.

Tyhjäkäyntiä muuallakin kuin autoissa

Hyvinkää

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Martinkadun kulmilla yli 40 vuotta asunut kärsii nyt liikennevirrasta ja valojen piipityksestä – "Kuuluu parin korttelinkin päähän"3.2.2017 10.14
Mielipide: Mihin Hyvinkäällä tarvitaan liikennevaloja? Liikenne sujuu keskustassa paremmin silloin, kun valot eivät toimi30.1.2017 10.00
Kolumni: Riihimäen vaarallisin risteys on saanut turhaan odottaa liikennevaloja tai kiertoliittymää2.1.2017 13.09

Etusivulla nyt

Uusimmat: Mielipide

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat