Kulttuuri

Martti Paloheimo Riihimäen Kesäkonserttien johtoon: "Yksi maan merkittävimmistä musiikkifestivaaleista"

Loppilainen Martti Paloheimo on Riihimäen Kesäkonserttien uusi puheenjohtaja. Hän seuraa tehtävässä Pertti Isokangasta.

Marjo Sinivaara

RIIHIMÄKI | Martti Paloheimo on valittu Riihimäen Kesäkonsertit ry:n uudeksi puheenjohtajaksi.

Hän seuraa tehtävässä Pertti Isokangasta. Isokangas on ollut yhdistyksen jäsen vuodesta 1993 ja puheenjohtaja vuodesta 2010.

Valinta tehtiin Riihimäen Kesäkonserttien sääntömääräisessä vuosikokouksessa.

Lopella asuva Martti Paloheimo (s. 1963) on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja työskentelee sijoitusyhtiö H. G. Paloheimo Oy:n toimitusjohtajana.

Hän toimii myös kulttuuria sekä maanpuolustusta edistävissä säätiöissä Suomessa ja Yhdysvalloissa. Paloheimo harrastaa musiikkia ja kuorolaulua.

– Otan tämän uuden tehtävän innolla vastaan, sillä Riihimäen Kesäkonsertit on koko maan mittakaavassa yksi merkittävimmistä musiikkifestivaaleista ja on hienoa olla rakentamassa konserttiorganisaation kanssa laadukasta tapahtumaa myös tulevina vuosina, Paloheimo toteaa.

Paloheimo-yhtiöt ja -säätiö ovat olleet tukemassa Riihimäen Kesäkonsertteja koko festivaalin 35-vuotisen toiminnan ajan.

Kesäkonserttien hallituksen jäseninä jatkavat Annamaria Hannonen, Eija Helanen, Sakari Hildén, Erkki Pulkkinen ja Seppo Runsamo.

Taiteellisena johtajana toimii Joel Laakso ja toiminnanjohtajana Charlotta Kivistö.

Riihimäen Kesäkonsertit viettää tänä vuonna 35-vuotisjuhliaan näyttävällä kotimaisella sekä kansainvälisellä ohjelmistolla.

Varaslähtö kesään otetaan jo äitienpäivän aattona, 7.5. lasimuseossa pidettävällä konsertilla, jossa estradille nousee baritoni Tommi Hakala sekä pianisti Kristian Attila.

Varsinainen konserttiviikko on 7.-12.6. Kaikkiaan Riihimäellä on tarjolla yhdeksän maksullista esitystä ja kahdeksan ilmaiskonserttia.

Festivaalin koko ohjelma lippuhintoineen netissä www.riihimaenkesakonsertit.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Kulttuuri

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat