Paikallisurheilu

Matti Hiukka otti RiPSin päävalmentajaohjat

Matti Hiukka ehti töiden lomassa Lempivaarassa vetäistä hetkeksi RiPSin takinkin päälleen.

Kaisa Estola-Haaranen
RIIHIMÄKI   |  Viime viikolla Mike Belfieldin kakkosvalmentajaksi pikavauhdilla tullut Matti Hiukka sai yhtä nopean ylennyksen, kun maanantai-iltana hänestä leivottiin Riihimäen Palloseuran miesten Kolmoseen valmistautuvan edustusjoukkueen päävalmentaja.

RiPSin puheenjohtaja Mikko Uuttu ei pysty sanomaan nopealle vaihdokselle mitään yksiselitteistä syytä.

– Tämä on monien asioiden tulos. Ei Mike ole periaatteessa tehnyt mitään väärin. Eniten taustalla vaikuttaa talven p...lleen mennyt treenaus. Koko joukkueen sitoutuminen on ollut täysin erilaista kuin viime vuonna, emmekä ole esimerkiksi uskaltaneet laittaa joukkueelle minkäänlaista tavoitetta kaudelle, Uuttu toteaa.

Niin pelaajissa kuin taustallakin on oltu osin tyytymättömiä. Yöunensakin asian takia menettäneen Uutun mukaan koettiin, että vaihdos on parasta tehdä nyt. Sarja-avaukseen mennessä on vielä mahdollisuus tehdä jotain, herätellä pelaajia ja mahdollisesti saada joitakin vahvistuksia.

– Emme varsinaisesti etsineet Belfieldille korvaajaa, mutta kun Hiukka nyt muutti tänne, päästiin nopeasti eteenpäin. Belfield on vapautettu tästä tehtävästä, mutta hänen rooliaan seurassa mietitään edelleen.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI NÄKÖISLEHDESTÄ.

www.aamuposti.fi/tilaajapalvelu

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat