Milloin uusi paloasema aloittaa?

HYVINKÄÄ | Hyvinkään uusi paloasema näyttää jo päällepäin valmiilta. Virallisten avajaisten päiväksi on ilmoitettu 11. kesäkuuta. Milloin paloaseman käyttö alkaa, palomestari Ari Koivu?

– Rakennus ei ole vielä muuttovalmis. Rakennus- ja muutostyöt vielä jatkuvat, tämän aamun tiedon mukaan.

– Sen piti valmistua maaliskuussa, mutta uutta vastaanottotarkastusta tai palaveria ei ole vielä edes sovittu, eli se menee hamaan tulevaisuuteen. Emme tiedä, milloin rakennus on muuttovalmis.

Mistä johtuu tämä viivästys?

– Yleensä rakennuttaja vaatii tietyt asiat ja urakoitsija tekee ne. Keskiviikon lopputarkastuksessa todettiin, että tilatut ja toteutetut tarpeet eivät kohtaa eli siellä tehdään tarvittavia muutostöitä. En tiedä, mitkä ne muutostyöt ovat. Kun vaaditut muutokset on tehty, sovitaan uusi tarkastusajankohta.

Onko muuton viivästyminen aiheuttanut harmia?

– Vaikea sanoa miesten puolesta. En usko, että se harmaita hiuksia aiheuttaa. On parempi, että paloasema tulee käyttöön sellaisena kuin tilattiin eikä niin, että muutetaan liian aikaisin sellaisiin tiloihin, mitä ei ole tilattu. Täällä ollaan lähtövalmiina muuttamaan, kun se päivä tulee. Kaikki toiminnot sujuvat siihen asti normaalisti Hyvinkään vanhalla paloasemalla.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat:

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat