Paikallisurheilu

Sanni Franssi on rento maalintekijä

Riihimäkeläinen Sanni Franssi on saanut maalien myötä lisää itseluottamusta omaan pelaamiseen.

Terhi Collin
RIIHIMÄKI | Kameralle hymyilevää Sanni Franssia olisi voinut pyytää sylkäisemään kohti maalia, sillä sitä Riihimäen tyttö tällä hetkellä naisten jalkapalloliigassa tekee – sylkee maaleja.

Sarjakärki PK-35 Vantaan puna-mustassa raitapaidassa pelaava Franssi johtaa maalintekijäpörssiä yhdessä seurakaverinsa Sanna Saarisen kanssa. Molemmat ovat tehneet 13 liigaottelussa 14 maalia. Tuoreimmalla liigakierroksella kaksikko latoi hattutemput, kun porilainen NiceFutis kellistyi murskaluvuin 8–2.

– On löytynyt rentous tekemiseen ja sen myötä sieltä on alkanut tulla niitä maalejakin, Franssi selittää pörssin kärkipaikkaansa.

Useimmat Franssin maaleista ovat syntyneet läpiajotilanteista, sillä nopeus on juoksuvoimaisen hyökkääjän ehdoton valtti.

Myös NiceFutista vastaan Franssi teki näyttävän yksilösuorituksen ottamalla pallon haltuun omalla alueella ja juoksemalla vieraiden puolustukselta karkuun. Lopulta RiNS-kasvatti sijoitti pallon sisäsyrjällään takakulmaan. Vain hetki myöhemmin Franssi viimeisteli hattutemppunsa laukomalla pallon Sanna Saarisen tarjoilusta tyylillä yläkulmaan.

Maalit ovat antaneet 19-vuotiaalle pelurille itseluottamusta.

– Niiden myötä olen huomannut, että pystyn todella tekemään maaleja ja ratkaisemaan pelejä. Uskallan ehkä yrittää vähän vaikeampikin asioita ja niistä voi tulla maaleja.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI NÄKÖISLEHDESTÄ.

www.aamuposti.fi/tilaajapalvelu

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat paikalliset

Uusimmat

Luetuimmat