Neljässä kunnassa yli 700 ehdokasta

AAMUPOSTI | Kuntavaali-into on suurempi kuin viime kerralla ainakin ehdokkaiden parissa. Sekä Hyvinkäällä että Riihimäellä ehdokkaita on enemmän kuin vuonna 2004.

Hyvinkäällä ehdokkaita asettavat seitsemän nykyistä valtuustopuoluetta ja kolme muuta puoluetta. Yhteensä ehdokkaita on 289, liki kolmanneksen enemmän kuin viimeksi. Pisin lista on kokoomuksella.

Riihimäellä rynnivät eniten perussuomalaiset, joilla tällä kertaa on ehdokkaita 15. Viime vaaleissa heitä oli tarjolla vain kaksi.

Ehdokkaita on Riihimäellä nyt 214, mikä on hieman enemmän kuin viime vaaleissa, jolloin heitä oli 209. Muiden puolueiden listoilla on liki yhtä paljon ehdokkaita kuin viimeksi.

Sama perussuomalaisilmiö on nähtävissä Hausjärvellä, jossa kaikkiaan ehdokkaiden määrä on pienempi kuin edellisissä kunnallisvaaleissa. Viimeksi vaaleihin lähti 94, nyt 78 ehdokasta. Lopella valtuustoon pyrkijöitä on 120. Isoimmalla listalla on liikkeellä kokoomus, jolla on peräti 42 nimeä, kun seuraavaksi isoimmalla ryhmällä eli keskustalla niitä on 23.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ

Kommentit

Perussuomalaisilmiö on nähtävissä Hausjärvellä?
Mitä noita tiedotusvälineitä seuraa, niin kyllä se näkyy vähän paikassa jos toisessa.
Viimeksi tänään Helsingissä.

jokainen ääni on liikaa

Ei ne persujen puujalkavitsit oppositiossakaan ole tuoneet mitään hyvää suomalaisille. Ei kunnassakaan raha lisäänny vaikka persut siellä istuisivatkin. Saadaan ilmaisia sirkushuveja kansalle ainakin. Osaaminen onkin ihan eri asia. Huutelulla ei kauas pääse.

jaakkojauhaja

Nyt persut toivottavasti tekee samanlaisen ison "Jytkyn" kuin eduskuntavaaleissa,jotta saadaan vähän vipinää myös kuntapuolelle ettei vanhat asemiinsa jymähtäneet puolueet enää rellestä Riihimäelläkään.

viira

2 oli tyrkyllä viimeksi ja Vuorela meni läpi henkilökohtasen karisman
ansiosta, vähemmän persuuden.
Näistä hyvässä lykyssä yksi voi valtaa saada, mutta sitä en jytkyksi Riksussa
oikein kutsuisi.
Siis fakta on se, että ei riitä tieto/taito hoitaa kunnan asioita, se on vaikeampaa
jobia kuin Hakkaraisella eduskunnassa, jossa ei mitään tarvi tietää; avustaja on
sitä varten.
Ei se riitä, että on pelkkä persu ja koko ajan iltapäivälööpeissä pahanteossa.

piikki

Riihimäkeläisten kannattaa muistaa, kun piirtävät numeroita lappuihinsa, ketkä ja mitkä tahot ovat vastuussa Riihimäen terveyden hoidon alasajosta ja päivystyksien lopettamisesta, miten Riihimäen hyväveli kerho on hoitanut hommat ilman suurempia vastustuksia.

Hausjärveläisten kannattaa miettiä miten Golf kentän ja kunnan rahat sotkettiin yhteen ja siitä on tehty valitukset.

Eli kannattaa miettiä miten äänestää !!!!

Äänestäjä

On se kumma, kun kukaan ei reagoi miteen kuntavaaleihin täällä, sillä Riihimäellä demarit ja muut vanhat jäärät sotkivat terveyspalvelut oikein kunnolla. Nyt aika vaikuttaa ja äänestää ne ihmiset päättämään asioista, jotta Riihimäen hyväveli järjestelmästä päästään eroo. Lisäksi saadaan järkeä Kalmun hommaan, sillä eihän se niin käy, että ihmisiltä viedään kodit ja rakennetaan joku lähiö.

Rixun herrat kuriin

Riihimäen sairaala menossa nurin ja Aamupostissa oli viittauksia Kaistiseen... Demarit hoitavat taas asioista yhtä sekavasti omat ministerinsä

Politiikkaa