Lähes 600 katsojaa näki viihdyttävän paikallispelin

HYVINKÄÄ | Ylärima oli Hyvinkään Palloseuran apuna useamman kuin kerran, kun hyvinkääläiset naulasivat itsensä radanvarren ykköseksi Riihimäen Palloseuraa vastaan perjantai-iltana jalkapallon Kolmosen paikalliskahinassa. HyPS oli toisessakin päässä aavistuksen tehokkaampi ja piti täydet pisteet Urheilupuistossa maalein 3–2 (1–1).

– Paikkoja oli molemmilla, mutta ehkä HyPS oli kokonaisuudessaan vähän aktiivisempi ja ansaitsi voiton. Mutta ei se silti olisi ollut mikään epäoikeudenmukainen ratkaisu, jos mekin ne kolme pistettä olisimme täältä vieneet, RiPSin parhaana palkittu Jarno Tuunainen summasi.

– Kova into oli molemmilla joukkueilla ja kovaa taistelua kentällä, HyPSin palkittu Sauli Jääskeläinen kiteytti.

Maalinteon aloitti RiPS. 18. minuutilla Jonne Elmgren pudotti keskikentältä nappikeskityksen Eero Sundströmin jalkaan ja tämä tykitti pallon verkkoon.

36. minuutilla HyPS sai vaparin oikealta laidalta rankkarialueen kupeesta. Eetu Kokkinen keskitti ja Miro Purosto puski hienon tasoituksen.

74. minuutilla HyPSin Miroslav Roskevits kaadettiin rankkarialueella. Hän asettui itse ampumaan pilkkua ja pussittikin varmasti HyPSin johtoon.

RiPSin hakiessa tasoitusta Roskevits syötteli hyvin Peter Sampolle, joka viimeisteli isännille 3–1. Pelikello näytti 89. minuuttia.

RiPS sai yliajalla pientä lohtua Sundströmin tehtyä 3–2-kavennuksen.

LUE LISÄÄ AAMUPOSTIN PAPERILEHDESTÄ TAI TILAAJILLE ILMAISESTA NÄKÖISLEHDESTÄ